Banner

Uitnodiging voor hét goede doelen event van Ede

17 maart 2022 | Door:  Kees Cuperus

Alfa Accountants is al langer betrokken bij hét goede doelen event van Ede; Beursvloer Ede. Eerst als deskundige om alle gemaakte matches financieel te waarderen, maar nu ook als Vriend van de Beursvloer en deel van de organisatie.

Wat is een Beursvloer?

Op een Maatschappelijke Beursvloer ontmoeten bedrijven, onderwijsinstellingen, gemeente, serviceclubs en maatschappelijke organisaties elkaar. Niet om er aandelen te verhandelen, maar om profijt van elkaar te hebben. De Beursvloer is er voor bedrijven en serviceclubs die een maatschappelijke bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving waarvan zij deel uitmaken. Én de beursvloer is er voor instellingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde capaciteit of goederen. De Beursvloer legt combinaties waardoor honderden mensen in beweging komen en waarmee lokale samenlevingen verbeterd en versterkt worden.

Voor wie is de beursvloer?

De Beursvloer is er voor alle Edese bedrijven die invulling zoeken voor hun MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), werknemersvrijwilligerswerk of gewoon een bewogen hart hebben voor de lokale samenleving.

Deelnemen aan de Beursvloer is voor alle partijen geheel GRATIS. Je hoeft ook geen stand in te richten. Ervaar zelf wat je in een halve middag netwerken kunt doen voor de lokale samenleving!

Graag ontmoeten wij je op de vierde editie van de Beursvloer welke wordt gehouden op
donderdag 9 juni 2022. Kijk voor meer informatie op www.beursvloerede.nl en meld je aan!

Kees Cuperus

Kees Cuperus

Directievoorzitter

088 2531650 | ede@alfa.nl


Meer over Kees