Banner

O-twee is per 1 januari 2024 Alfa Accountants en Adviseurs geworden

9 januari 2024 | Door:  Berry van 't Hul

Op 1 januari 2024 is de naam O-twee gewijzigd naar Alfa Accountants en Adviseur, een nieuwe stap in de integratie. Vorig jaar maakte de organisatie bekend dat O-twee zich heeft aangesloten bij Alfa. Hierdoor is een basis ontstaan voor (nog) bredere dienstverlening met betrekking tot accountancy en advies.  Daarnaast wijzigt ook de naam EB portaal, het digitale loket voor alle personeelsaangelegenheden. EB portaal zet de dienstverlening voort onder de naam Alfa Salaris en Personeel.

Toenemende complexiteit op onder anderen het gebied van accountancy, wet- en regelgeving, HR-zaken maar ook technologie, verlangt een steeds bredere kennis en deskundigheid. O-twee wil daarom graag aansluiten bij een grotere organisatie, die toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit kan aanbieden. Voormalig partner en financieel directeur bij O-twee Berry van ‘t Hul: “Alfa is een landelijke organisatie maar werkt decentraal vanuit meer dan 35 vestigingen. Wij delen dezelfde visie en aanpak en vullen elkaar aan. Ook bij Alfa staat de lokale klant centraal en dat sluit aan bij onze werkwijze. Bovendien zijn we door deze uitbreiding een nog aantrekkelijkere werkgever.”  

Verhuizing


De collega’s van O-twee en EB portaal uit Ede zijn inmiddels verhuisd naar het nieuwe pand aan de Keesomstraat 11 in dezelfde woonplaats. Berry van ’t Hul van O-twee is per 1 januari directeur in Ede en zal hierbij nauw samenwerken met Kees Cuperus, directievoorziter van Alfa in Ede. John van Hout van EB portaal is gestart als beloningsadviseur bij Alfa Salaris en Personeel in Ede.

 

Berry van 't Hul

Berry van 't Hul

Directeur samenstel en advies

088 2531691 | bvthul@alfa.nl


Meer over Berry