Banner

Alfa Consultants verstevigt fundament voor verdere groei

5 december 2023 | Door:  Frank van Ee

Alfa Consultants kondigt met trots de benoeming aan van Wilco Dokman en Teun den Ouden als directeuren, effectief vanaf 1 januari 2024. Deze strategische stap legt een solide basis voor de geplande verdere groei van het corporate finance kantoor.

Wilco Dokman, momenteel adjunct-directeur bij Alfa Consultants, wordt verantwoordelijk voor de regio Midden-Noord, met uitvalsbasis het kantoor van Alfa in Nijkerk. Zijn uitgebreide ervaring en leiderschap zullen bijdragen aan het versterken van de positie van Alfa Consultants in deze regio.

Teun den Ouden, voormalig partner bij O-Twee CF, dat op 1 juli 2023 onderdeel werd van Alfa Consultants, wordt verantwoordelijk voor de regio West-Zuid vanuit de kantoren van Alfa in Aalsmeer en Dordrecht. Teun's expertise en netwerk vormen een waardevolle aanvulling op de groeiplannen van Alfa Consultants in deze regio.

Frank van Ee blijft actief als directievoorzitter van Alfa Consultants en als lid van het landelijk directieteam van Alfa Accountant en Adviseurs. Wij feliciteren Wilco en Teun van harte met hun welverdiende benoemingen en wensen beiden veel succes bij het realiseren van verdere groei voor Alfa Consultants.