Bij Alfa Accountants en Adviseurs houd ik mij bezig met de advisering van ondernemers in de MKB sector op fiscaal en administratief gebied. Als gesprekspartner sta ik naast de ondernemer om overzicht te verschaffen in de fiscale regelgeving van het bedrijf en de privésituatie van de ondernemer. Herstructureringen en investeringsplanning zijn voorbeelden van bedrijfsadvies. Het opstellen en bespreken van een Persoonlijk Financieel Overzicht om inzicht in de financiële privé situatie te verschaffen is een voorbeeld van privéadvisering. Ik krijg voldoening uit mijn werk door persoonlijk contact.

Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Aalten. Het grootste gedeelte van mijn vrijetijd besteed ik aan mijn gezin en sport.

 


Recente artikelen van Harm

Ondernemer in beeld | Juwelier en Designatelier De Tijd

Ondernemer in beeld | Juwelier en Designatelier De Tijd

1 maart 2021

Met ‘de juwelierswinkel van de toekomst’ laat Joël Rothuis (28) zien dat een frisse blik in een vrij klassieke branche ook in 2021 de consument weet te verleiden.

Fiscale voordelen elektrische auto tot 2025

Fiscale voordelen elektrische auto tot 2025

3 maart 2020

Het gebruik en de aankoop van de elektrische auto wordt ook de komende jaren nog gestimuleerd, zo blijkt uit een recent overzicht van de staatssecretaris van Financiën.