Linda Goossens - Hagen

Linda Goossens - Hagen

Klantbeheerder

Elke onderneming is uniek. Ik wil graag de onderneming en het verhaal van de ondernemer daarachter leren kennen. De afwisseling in de werkzaamheden en de verschillende ondernemingen is hetgeen wat mijn vak zo leuk maakt. De administratie wordt door velen vaak als saai en een verplichting gezien. Graag ga ik de uitdaging aan om het voor iedereen begrijpelijk te maken en zo meer inzicht te verschaffen met als doel de resultaten van de onderneming te verbeteren.

Ik ben klantbeheerder en accountant voor onze klanten in het MKB-segment in de Achterhoek. Voor klanten ben ik het eerste aanspreekpunt op financieel en fiscaal gebied. Naast de opleiding tot accountant heb ik ook een fiscale opleiding afgerond. Met deze kennis en mijn jarenlange ervaring in de MKB-sector kan ik met de klant meedenken en inspelen op (toekomstige) ontwikkelingen.


Recente artikelen van Linda

Vallen extra inkomsten uit loondienst onder winst zzp’er?

Vallen extra inkomsten uit loondienst onder winst zzp’er?

21 augustus 2020

Veel zzp’ers hebben, naast hun reguliere werkzaamheden, een extra parttimebaan in loondienst. Soms vallen deze extra inkomsten onder de winst, de absorptietheorie.

Ondernemer in beeld | Dijkman Bouw B.V.

Ondernemer in beeld | Dijkman Bouw B.V.

28 mei 2020

De coronacrisis hakt er flink in bij diverse sectoren. De bouw is zo’n sector die altijd wat later op veranderingen reageert.