Frank Hogerwerf

Frank Hogerwerf

Senior klantbeheerder

In 1987 ben ik geboren in een boeren tuinbouwfamilie: mijn moeder is op de boerderij opgegroeid en mijn vader was kweker. Als geboren en getogen Kwakelaar heb ik enkele jaren terug mijn geboortedorp verruild voor Nieuwkoop. Mijn vriendin is een van de drieling en miste haar zussen. In mijn vrije tijd voetbal ik bij voetbalvereniging KDO. Een andere sportieve bezigheid is hardlopen: een muziekje op, gedachte op nul en mezelf uitdagen.

In 2008 startte ik als stagiair. Mijn studie HBO AA Accountancy heb ik met succes afgerond. Als senior klantbeheerder en tekeningsbevoegd accountant bedien ik inmiddels een breed scala aan mkb-klanten: van loonwerkers en bouwbedrijven tot autodealers en transportbedrijven. Ik ontzorg en help mijn klanten waar het kan door ze zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Ik bouw ook graag een goede band met ze op door veel te lachen, maar uiteraard ook serieus om tafel te zitten.

Naast de rol van klantbeheerder stuur ik ook met veel plezier het salesteam in Aalsmeer, Bleiswijk en Leiden aan. Ik ben verantwoordelijk voor het backoffice salesteam en de acquisiteurs. Ik ben graag een spin in het web: zowel voor mijn klanten als collega's.

In mijn loopbaan bij Alfa heb ik volop kansen en vrijheid gehad om mij te ontwikkelen. Ik vind het mooi om deels eigenaar van Alfa te kunnen zijn. Geweldig dat Alfa deze certificatenregeling heeft. Wat mij opvalt, is dat iedereen bij Alfa betrokken is. Er heerst een bijzondere cultuur, namelijk het gevoel van één team zijn waarbij we het met z’n allen doen. Dit maakt dat ik nog steeds iedere dag graag naar mijn werk ga.


Recente artikelen van Frank

Groot worden met  een stukje pvc van 85 bij 54 millimeter

Groot worden met een stukje pvc van 85 bij 54 millimeter

18 april 2023

In 25 jaar tijd groeide OmniCard in Alphen aan den Rijn uit tot een van de grootste leveranciers in ons land van smartcards. Het bedrijf staat er beter voor dan ooit.

Installatiebedrijf ST Warmte draait op volle toeren

Installatiebedrijf ST Warmte draait op volle toeren

16 april 2021

In bouwend Nederland en in de techniek kunnen we niet meer om duurzaamheid heen, concludeert Martin Hoekstra van ST Warmte. Het bedrijf won voor het tweede jaar op rij de FD Gazelle.

Ismail Gunes: pieken en dalen door de coronacrisis

Ismail Gunes: pieken en dalen door de coronacrisis

2 april 2020

Er zijn bedrijven die hard geraakt zijn door de coronacrisis. Er zijn ook bedrijven waar de vraag naar hun diensten en producten juist fors toeneemt

"Bij een jonge ondernemer hoort een vooruitstrevende accountant" - Sanidump

3 april 2017

Alfa heeft voor Sanidump een promofilmpje gemaakt. Sani-Dump is de grootste zelfstandige sanitairwinkel van Nederland en biedt luxe sanitair aan tegen bodemprijzen.