Ik ben Vivian en woon in Nieuwkoop. In 2014 ben ik via een stageopdracht bij Alfa terechtgekomen. Na het behalen van mijn Hbo-accountancy diploma en de praktijkopleiding tot AA ben ik op dit moment werkzaam als klantbeheerder.

Wat kan ik voor jou betekenen? Als klantbeheerder verleen ik administratieve diensten aan een breed scala van klanten in het MKB en tuinbouw. Wat maakt mijn werk leuk? De klant volledig ontzorgen, inzicht geven in zijn financiële cijfers, klantcontact en samenwerken met klanten uit de regio. Mijn werk bestaat onder meer uit fiscale aangiftes, zowel inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting, het opstellen van de jaarrekening en het bedienen van klanten. Dit is erg veelzijdig o.a. het bespreken van de jaarrekening, tussentijdse cijfers en toekomstmogelijkheden van de onderneming.

Ik vind Alfa een goede lerende organisatie met vele mogelijkheden. Leuk om deel uit te maken van een grote organisatie, maar te werken op een klein kantoor. Van nature kijk ik altijd eerst de kat uit de boom, maar ben gemakkelijk in omgang. Ik houd van structuur, biedt graag een helpende hand en ben een echte doorzetter.


Recente artikelen van Vivian

Snel je vleugels uitslaan? Dat kan bij Alfa

Snel je vleugels uitslaan? Dat kan bij Alfa

27 september 2019

Tijdens je opleiding alle ruimte krijgen om jouw vleugels uit te slaan? Klinkt als een droom en dat is het misschien ook.