Banner

Nieuwe collega Mirjam Zeldenrust

9 november 2020 | Door:  Marina de Wit

Uitbreiding in Aalsmeer! Per 1 november is de fiscale afdeling versterkt met Mirjam Zeldenrust. Zij is 27 jaar en woont in Hoofddorp. Mirjam heeft aan de Vrije Universiteit in Amsterdam haar bachelor Rechtsgeleerdheid en master Fiscaal Recht directe belastingen behaald en tevens aan de Universiteit van Amsterdam haar master Fiscaal Recht internationaal en Europees belastingrecht.

"Voor Alfa heb ik twee jaar bij PKF Wallast gewerkt.  Als junior fiscaal adviseur ben ik een generalist, met voorkeur voor vennootschapsbelasting. Het lijkt me leuk om mij op termijn samen met mijn collega Barry meer te ontwikkelen op internationale klanten.” Mirjam doet in haar vrije tijd aan hardlopen en koken. Zij deinst niet terug voor ‘vreemde’ recepten uit de Thaise of Surinaamse keuken. Ook speelt zij piano.

Pro actief

“Wat me bij Alfa opvalt is dat zelfs in Corona tijd de open- en behulpzaamheid van de mensen naar voren komt. Best knap!” Mirjam omschrijft zichzelf als sociaal die gestructureerd, en pro actief te werk gaat. “Goed samenwerken met collega’s en klanten vind ik  belangrijk, daarom ben ik ook de adviespraktijk ingegaan.”

Wij wensen Mirjam een goede tijd toe bij Alfa!

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina