Banner

Joyce Breugem is 1 december gestart als senior juridisch adviseur

15 januari 2024 | Door:  Marina de Wit

Joyce (43) is opgegroeid in Zoetermeer en woont circa 15 jaar in Bleiswijk met haar man (een geboren en getogen Bleiswijker) en drie kinderen van 3, 8 en 10 jaar. Met haar zoontjes is ze regelmatig te vinden op de lokale voetbalvelden of in het recreatiegebied. ‘’In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het gezin en ga ik graag een stukje hardlopen met de hond.”

Inzichten

Na jaren als kandidaat-notaris in het ondernemingsrecht te hebben gewerkt, is Joyce na de geboorte van haar jongste zoon een aantal jaren in het bedrijf van haar man werkzaam geweest. “ Ik heb de administratie, de facturatie en de contracten verzorgd, maar daarnaast ook diverse bedrijfsprocessen ingericht en beschreven.” Joyce deed daardoor een hoop ervaring op over waar ondernemers tegenaan kunnen lopen in de dagelijkse praktijk, maar ook welke uitdagingen er allemaal zijn. Al met al gaf het haar inzichten die ze kan meenemen in de toekomst als adviseur. Uiteindelijk was ze toe aan een nieuwe uitdaging. Haar man wees haar op een vacature bij Alfa. “Ik kende Alfa toevallig al vanuit mijn dorp en mijn schoonvader is klant bij Alfa.”

Rechtsgebieden

Bij Alfa gaat Joyce klanten helpen op alle rechtsgebieden die hen treffen als ondernemer. Joyce: ‘’Denk hierbij aan het aangaan of beëindigen van een samenwerking, herstructureringen of bedrijfsoverdrachten. Ondernemers kunnen bij mij ook terecht voor vragen over contracten met klanten of leveranciers.”

Thuiswedstrijd

Haar eerste maand bij Alfa is goed bevallen. ‘’Het fijne bij Alfa is dat iedereen je graag helpt en er geen drempels zijn. Het leuke is ook de verscheidenheid aan kennis binnen de organisatie. Door interne samenwerkingen kunnen klanten goed en volledig worden geadviseerd, zonder het inschakelen van externe adviseurs. Werken in Bleiswijk is daarnaast voor mij een thuiswedstrijd.” Tot slot omschrijft Joyce zichzelf als betrokken, enthousiast en loyaal.

Wij wensen Joyce veel plezier bij Alfa!

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina