Banner

Ingrid Walrabenstein gestart als senior bedrijfskundig adviseur

7 september 2021 | Door:  Marina de Wit

Ingrid Walrabenstein (58) is 1 september als senior bedrijfskundig adviseur gestart binnen het cluster Aalsmeer-Bleiswijk. Zij maakt deel uit van het nieuw geformeerd bedrijfskundig team onder leiding van Joost Hoogendoorn.

Expertise

Via het W&S-bureau WeMatter kwam Ingrid in contact met Alfa. “In de gesprekken met onder andere Roy en Gert ervaarde ik een enorme klik. De beschreven cultuur en waarden, de slag die Alfa is ingegaan naar verbreding van dienstverlening en meer advisering passen enorm bij mij.” Ingrid verwacht met haar expertise als veranderkundig organisatieadviseur specifieke toegevoegde waarde te kunnen leveren aan Alfa en haar mkb-klanten.  

Plezier

Een commerciële loopbaan in een drietal branches (industrie, transport & logistiek en automotive) bracht Ingrid tot een commercieel directiefunctie bij een autolease maatschappij. Ingrid vertelt: “Ik ontdekte dat ik hier niet gelukkig van werd. Dat plezier in het werk kwam wél weer helemaal terug toen ik, in mijn kracht, als adviseur/coach mkb ondernemers en teams ging begeleiden met professionalisering en veranderslagen.”

Menskant

Als ZZP-er heeft zij trajecten begeleid met zgn. ‘bovenstroom’ zaken als missie, visie, strategie, processen en structuren. Dit ging vrijwel altijd gepaard met ‘onderstroom’ zaken als eigenaarschap, gedrag en onderlinge relaties. “Mijn hart en kracht ligt absoluut bij deze menskant van veranderingen.” Ingrid helpt ondernemers, managers en teamleden om consistent dat te doen wat nodig is om loyale klanten, gezonde resultaten en een goede bedrijfstoekomst te realiseren.

Tai Chi

Ingrid is getrouwd met Wijnand en heeft een studerende zoon Sebastian. “Sebastian is ook NOC*NSF topsporter bij de Nederlandse selectie karate. Ingrid vervolgt vol trots: “Wij gaan graag met hem mee naar diverse nationale en internationale toernooien.” Zelf beoefent ze de Oosterse bewegingskunst Tai Chi, wandelt zij veel met hun hond Masou en houdt zij enorm van gezellige avonden en etentjes met vrienden en familie. De eerste week bij Alfa is haar prima bevallen. “Open, oprecht nieuwsgierige en behulpzame collega’s in beide kantoren Aalsmeer en Bleiswijk en een professioneel inwerkprogramma, top!”

Mocht je nog specifieke vragen hebben of kan Ingrid iets voor jou of jouw klanten betekenen, neem dan contact met haar op: iwalrabenstein@alfa.nl.

Lijkt het je leuk om ook bij Alfa te werken? Kijk dan eens op deze site voor de mogelijkheden.

Of wil je meer weten over bedrijfsadvies? Ga dan eens naar onze pagina over deze dienstverlening. 

Marina de Wit

Marina de Wit

Directiesecretaresse

088 2531149 | Directiesecretaresse


Meer over Marina