Sander Tangelder

Sander Tangelder

Klantbeheerder

Opgegroeid op een boerderij ben ik al mijn hele leven betrokken bij de landbouw. Inmiddels als afgestudeerd accountant al jaren werkzaam in de accountancy. Ik help met mijn bedrijfseconomische, fiscale en agrarische kennis de klanten vooruit. Niet teveel terugkijken in het verleden maar met de cijfers van nu kijken naar de toekomst. Waar sta je en waar wil je heen zowel met het bedrijf als privé. Ik word daarbij ondersteund door assistent accountants, fiscalisten en bedrijfskundigen die op elk gewenst moment ingeschakeld kunnen worden.

Samen met mijn vrouw en onze twee kinderen wonen wij in Vorden, in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sporten en tuinieren. Daarnaast houd ik er van om tijdens vakanties andere culturen te ontdekken.


Recente artikelen van Sander

Fiscale hittegolf: airco voor de thuiswerkende ondernemer?

Fiscale hittegolf: airco voor de thuiswerkende ondernemer?

11 augustus 2020

Nederland zit midden in de eerste hittegolf. Maar biedt dit ook fiscale mogelijkheden, bijvoorbeeld voor een airco in de werkkamer van de ondernemer thuis?

Bertha-13 is even naar het toilet

Bertha-13 is even naar het toilet

14 januari 2020

Hoe krijg je een koe zindelijk? Het klinkt als het begin van een goeie mop. En inderdaad, Henk Hanskamp heeft er regelmatig de lachers mee op zijn hand gekregen.