Banner

Sharon, welkom bij Alfa Achterhoek!

25 januari 2022 | Door:  Astrid Bosch

Sharon Schröder (assistent fiscaal juridisch team) is gestart bij Alfa Achterhoek en daar zijn we trots op! Welkom Sharon. 

Sharon aan het woord

Even voorstellen…. Ik ben Sharon Schröder, 33 jaar en woonachtig in Winterswijk. Op 1 januari 2022 ben ik bij Alfa Achterhoek begonnen als Assistent fiscaal-juridisch team.

Na mijn Hogere Juridische Opleiding aan het Saxion in Enschede ben ik onder andere werkzaam geweest bij De Graafschap in Doetinchem en Nedap. Na 8 jaar op de sales binnendienst bij Reynolds and Reynolds in Zevenaar werd het tijd voor een nieuwe functie die weer iets meer richting mijn opleiding ging en daarbij ook iets dichter bij huis. Na twee fijne sollicitatiegesprekken bij Alfa was het geluk aan mijn zijde en werd ik aangenomen.

Als assistent fiscaal-juridisch team ondersteun ik de fiscaal directeur, fiscalisten en juristen in alle voorkomende werkzaamheden en projecten. Ik hoop hierbij mijn nauwkeurigheid, planmatigheid en hands-on mentaliteit optimaal in te kunnen zetten, zodat we de beste resultaten weten te behalen voor zowel onze klanten als Alfa. Het mooie van werken voor Alfa Accountants en Adviseurs is de professionaliteit van een landelijke organisatie en het gevoel van collegialiteit en betrokkenheid door de kleinere regionale clusters.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten of in de keuken aan de slag met een lekker recept. Daarnaast zit ik in het bestuur van de COV Henxel e.o. waar we ons bezighouden met het organiseren van gezellige activiteiten voor alle leden van de vereniging en buurtgenoten. Een vereniging waarbij verbondenheid al decennialang de boventoon voert en dat blijkt keer op keer weer uit onze grote groep vrijwilligers waar we dan ook heel trots op zijn.

Ik kijk ontzettend uit naar de komende jaren bij Alfa en hoop nog veel te kunnen leren van en betekenen voor de organisatie.

Contact opnemen met Sharon?

Wil je graag contact opnemen met Sharon. Dat kan! Haar emailadres is sschroder@alfa.nl en haar telefoonnummer is +31  882531335.