Banner

Kantoor Zutphen verhuist

29 november 2023 | Door:  Annemarie Lankhaar - Zwart

Wij zijn verheugd om je te laten weten dat Alfa Accountants en Adviseurs in Zutphen een nieuw hoofdstuk begint op onze nieuwe locatie aan de Dreef 2A!

Verhuizing

Onze verhuizing staat gepland voor 4 december, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen in ons nieuwe pand! Ons team staat klaar om je vanaf die dag, op alle kantoordagen (behalve vrijdag), te ontvangen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Geen zorgen, hoewel we verhuizen naar een nieuwe plek, blijft onze toewijding aan uitstekende dienstverlening onveranderd.
Ons telefoonnummer 088 - 2531350 en e-mailadres zutphen@alfa.nl blijven hetzelfde, dus we zijn nog steeds net zo bereikbaar als voorheen!

Parkeren

We begrijpen dat parkeren belangrijk is! Rondom ons nieuwe pand is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Houd er rekening mee dat sommige parkeerplaatsen niet gratis zijn en dat voor andere een blauwe kaart nodig is.

Vragen?

Heb je vragen over onze verhuizing of heb je hulp nodig bij iets anders? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. En als je ons wilt bezoeken, maak dan even een afspraak zodat we alle tijd voor je kunnen vrijmaken.

We kijken er naar uit om je vanaf 4 december te verwelkomen in ons nieuwe kantoor!

Annemarie Lankhaar - Zwart

Annemarie Lankhaar - Zwart

Senior klantbeheerder

088 2531304 | alankhaar@alfa.nl


Meer over Annemarie