Banner

Groei mee als ondernemer of medewerker bij Alfa

5 juli 2022 | Door:  Astrid Bosch

Alfa is er voor de ondernemers: de klant staat bij ons op nummer één. Zoals wij omkijken naar de ondernemer en zijn of haar onderneming, zo kijken wij ook om naar elkaar en naar de maatschappij. Dat wij ons hierdoor de beste werkgever in de accountancybranche mogen noemen maakt ons best wel een beetje trots. Maar wel binnen de perken natuurlijk: we zijn en blijven nuchtere Achterhoekers.

Groeien in je vakgebied

Zoals iedere ondernemer weet: je groeit niet zomaar in je vakgebied. Onze klanten helpen we te groeien met het beste advies op administratief, fiscaal, juridisch en ondernemingsgebied. Binnen onze eigen organisatie besteden we ook tijd en aandacht aan de ontwikkeling van medewerkers. Die ontwikkeling beperkt zich niet tot vakinhoudelijke kennis. Alle collega’s krijgen ook de ruimte zich persoonlijk te ontwikkelen. Ze krijgen de vrijheid om hun eigen functie vorm te geven en aan te passen als hun situatie daarom vraagt. Alles om te zorgen dat je werk bij je past en voldoening geeft. Niet allen vandaag maar ook morgen, over een jaar, en over tien jaar. Wij geloven dat tevreden medewerkers de basis zijn van onze dienstverlening: er zijn voor onze ondernemers.

Iets teruggeven aan de maatschappij

Wat bij Alfa ook gemeengoed is, is onze passie voor een duurzame maatschappij. Alfa is sinds 2014 een van Nederlands eerste B Corps. Dit certificaat is een internationale erkenning voor bedrijven die nadrukkelijk duurzame en sociale doelen nastreven. We doen dit niet alleen in de vorm van bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak. We willen vooral iets terug doen voor de maatschappij door het steunen van lokale initiatieven. Kijk dan ook niet verbaasd op als je onze naam tegenkomt bij een schoolvoetbaltoernooi, bij een ontmoetingsinitiatief voor ouderen uit het dorp of bij een lokale hardloopwedstrijd. In de meeste gevallen zal je zelfs (fanatieke) collega’s spotten!

Samen groeien bij Alfa

Zoals wij omkijken naar elkaar en de maatschappij, zo kijken wij ook om naar onze ondernemers. Waar krijg jij als ondernemer energie van? En wat heb jij nodig om de onderneming daarin mee te laten groeien?
Stap gerust eens binnen bij ons kantoor om te kijken wat Alfa voor je kan betekenen als partner in bedrijfsvoering of als werkgever. Want dat is ook Alfa: overal dichtbij.