Banner

Bijeenkomst ‘digitaal boekhouden met Mifas Online'

13 februari 2019 | Door:  Hermien Hendriksen - Pelskamp

Alfa Accountants en Adviseurs organiseert een bijeenkomst over Mifas Online. Mifas Online is een nieuw online boekhoudprogramma van Agrovision en speciaal voor de agrarische sector. Het organiseren van de bijeenkomst is een initiatief van Alfa met als doel om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en het voeren van de administratie te vereenvoudigen.

Nog niet bekend met Mifas Online?

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren bij je papieren facturen. Kan het niet efficiënter? Ja, met Mifas Online. Facturen kan je digitaal archiveren in een persoonlijk dossier, je krijgt als het ware een online facturenmap.

Facturen verzameld op één online plek waar je makkelijker en sneller kunt zoeken.
Facturen komen als boeking terug in Mifas Online, alleen het controleren en accorderen blijft over.
Geen uitwisseling meer van bestanden met de accountant. Door de accountant te machtigen kan er samen aan de boekhouding gewerkt worden.
Je boekhouding kan worden bijgewerkt zodra je klaar bent met het scannen van jouw facturen. Hierdoor kunnen wij je sneller inzicht verschaffen in hoe je ervoor staat.
 
Geïnteresseerd in Mifas Online? Meld je aan voor de bijeenkomst en maak kennis met Mifas Online.
 

Datum en locatie

Woensdagavond 13 februari 2019.
 De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Alfa Zelhem, Ericaweg 11, 7021 PB te Zelhem. Inloop is vanaf 19.45 uur, de bijeenkomst start om 20.00 uur en zal duren tot 21.30 uur.
 

Aanmelden?

Klik op de onderstaande aanmeldbutton en meld je aan voor de bijeenkomst.
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Wij kijken uit naar je komst!
 
Aanmelden
 

Verhinderd?

Ben je niet in de gelegenheid om de bijeenkomst bij te wonen, maar heb je wel interesse? Stuur een e-mail naar zelhem@alfa.nl.
Hermien Hendriksen - Pelskamp

Hermien Hendriksen - Pelskamp

Directiesecretaresse

088 2531314 | hpelskamp@alfa.nl


Meer over Hermien