Alfa Accountants en Adviseurs in Winterswijk

Welkom bij Alfa Accountants en Adviseurs in WinterswijkWij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 1.000 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij jou om de hoek. In de Achterhoek hebben wij tevens kantoren in Aalten, Zelhem en Zutphen 

Méér dan accountants 

Bij Alfa in Winterswijk kun je terecht voor de administratie en jaarrekening. Maar we doen veel meer! Heb je een bedrijfskundig of fiscaal adviseur nodig? Zoek je juridisch advies of wil je meer weten over salaris en personeel? Of wil je advies op het gebied van subsidies, fusies en overnames? Weet dat je bij ons aan het juiste adres bent. Wij bieden je graag een compleet dienstenpakket aan van A tot Z.   

Jouw eigen lokale Alfa-adviseur 

Wij komen bij jou thuis maar uiteraard ben je ook welkom bij ons op kantoor aan de Roelvinkstraat 1 in Winterswijk. Vanuit Winterswijk heten we klanten uit de omgeving, zoals Lichtenvoorde, Bredevoort en Vosseveld welkom. Je krijgt een eigen aanspreekpunt, en voor specialisme werken we nauw samen met onze collega’s uit de Achterhoek en met de overige collega’s van Alfa, verspreid over heel NederlandOok zijn wij internationaal actief in een samenwerkingsverband met DFK International. Onder divlag werken 229 accountants- en adviesorganisaties in 93 landen samen.     

Overal dichtbij 

Dus waar je ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat je ons nodig hebt. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard. 

Adres 

Alfa Accountants en Adviseurs 
Roelvinkstraat 1-13
7101 GN  Winterswijk 
TEL 088 2533550
winterswijk@alfa.nl 

Kantoor Winterswijk is geopend van maandag t/m donderdag. Op vrijdag is ons kantoor gesloten maar wel telefonisch bereikbaar.  

Volg ons op:  
LinkedIn 

Actueel