Verhuizing medewerkers kantoor Winterswijk

30 januari 2024 | Door:  Arjan Kruisselbrink

We willen je op de hoogte brengen van een belangrijke verandering bij Alfa Accountants en Adviseurs. Onze medewerkers van kantoor Winterswijk verhuizen naar onze bestaande kantoren in Aalten, Zelhem en/of Zutphen. Vanaf maandag 4 maart ben je daar van harte welkom tussen 8.30 en 17.00 uur op alle kantoordagen. De vestiging in Winterswijk zal daaropvolgend per 4 maart sluiten.

Waarom sluit kantoor Winterswijk?

Onze klanten werken steeds meer digitaal en daardoor is het bezoek aan ons kantoor in Winterswijk de afgelopen jaren afgenomen. We stimuleren bovendien hybride werken waardoor een mooie balans ontstaat van werken op locatie bij de klant, thuis of op de werkvloer. Daar komt nog bij dat de huisvesting van Winterswijk verouderd is en op termijn aan een update toe is. Kortom, na overweging is een herschikking in de overige kantoren een praktische en goede oplossing gebleken. 

Stopt Alfa met haar dienstverlening in Winterswijk?

Zeker niet! We blijven actief en groeien in de regio. Het is echter niet meer nodig om in elk dorp of stad een kantoor te hebben.

Heb je vragen over onze verhuizing of heb je hulp nodig bij iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We verwelkomen je graag persoonlijk op één van onze kantoren.

Arjan Kruisselbrink

Arjan Kruisselbrink

Directievoorzitter

088 2531300 | akruisselbrink@alfa.nl


Meer over Arjan