Christiaan Kole

Christiaan Kole

Bedrijfskundig adviseur

Binnen Alfa ben ik onderdeel van het Bureau Vaktechniek Bedrijfskunde, als Junior Bedrijfskundig Adviseur. Vanuit het hoofdkantoor ondersteun ik, samen met de stafgroep bedrijfskunde, de bedrijfskundigen op de kantoren door heel het land met relevante informatie. Denk daarbij aan het doorontwikkelen van (financiële) producten die aan de klant aangeboden worden en het up-to-date brengen van collega’s over de nieuwste ontwikkelingen in de landbouw.

Tijdens mijn studie Economie en Beleid aan de Wageningen Universiteit heb ik een specialisatie over duurzame landbouw gevolgd. Hierin kwamen verschillende soorten duurzame landbouw aan bod, waarbij ik versteld stond van het zelfherstellend vermogen van de natuur, als daar op de goede manier voor gezorgd wordt. Mijn interesse ligt in de vraag hoe de landbouw verduurzaamd kan worden op een manier waarbij ook een mooi verdienvermogen voor de boer gecreëerd kan worden.

Verder woon ik in Veenendaal en in mijn vrije tijd houd ik ervan om een dagje weg te gaan met mijn vriendin, sport te kijken of te doen of om lekker te lezen.


Recente artikelen van Christiaan

Vanaf 10 juli: SABE-adviesvoucher voor veehouderijen met piekbelasting

Vanaf 10 juli: SABE-adviesvoucher voor veehouderijen met piekbelasting

28 juni 2023

Met deze voucher geeft een erkend bedrijfsadviseur advies over de toekomst van het bedrijf: stappen, omschakelen, verplaatsen, innoveren en/of extensiveren.

De energiebesparingsplicht. Voldoe jij er al aan?

De energiebesparingsplicht. Voldoe jij er al aan?

6 oktober 2023

De plicht houdt in dat de ondernemer alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder uitvoert. Aan welke verplichtingen moet jij voldoen?

Nieuw dit jaar: subsidie behoud grasland

Nieuw dit jaar: subsidie behoud grasland

3 april 2023

De subsidie behoud grasland is van 1 juni tot en met 30 juni aan te vragen bij de RVO en geldt als tegemoetkoming voor de afbouw van de derogatie.