Banner

Wij doen het samen!

23 januari 2019 | Door:  Tim Baakman

Alfa is anders dan alle andere accountants- en advieskantoren. Bij ons is 96 procent van de medewerkers eigenaar van onze organisatie. Iedere medewerker mag participeren in onze organisatie en de meeste collega’s doen dat dus ook! We zijn hier trots op. We krijgen vaak terug dat collega’s met certificaten nog meer betrokken zijn bij onze organisatie, het versterkt de saamhorigheid oftewel ‘We doen het samen’.

Wij willen een eerlijke, transparante organisatie zijn waarbij de klant centraal staat. Wat onze organisatie extra speciaal maakt, is dat alle medewerkers de kans krijgen om te participeren (en daarmee mede-eigenaar te worden) van onze organisatie. Iedereen met een vast dienstverband kan certificaten kopen. Je deelt dan direct mee in de winst van Alfa. Deze regeling is een mooi voorbeeld van de werkgever die Alfa wil zijn. We doen het met elkaar en dit resulteert dan ook in een positieve werksfeer.

Nieuw kerncertificaten

Medewerkers die na 1 januari 2019 bij ons in dienst treden en direct of later een contract voor onbepaalde tijd krijgen, ontvangen op dat moment tien kerncertificaten als blijk van welkom en vertrouwen. Wij hopen dat dit een extra stimulans voor jou is om bij ons te komen werken. Wij willen goed zijn voor onze collega's en nieuwe medewerkers aan ons binden. Wij hopen dat de Alfa-cultuur hier een bijdrage aan kan leveren.

Ga direct naar een overzicht van al onze vacatures.