Mijn naam is Tim Baakman. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel! Ik ben HRM-adviseur bij Alfa en samen met mijn collega Abia van der Dussen zijn wij het eerste aanspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot personele aangelegenheden voor de Alfa-kantoren in Noord-Oost Nederland, Alfa Registeraccountants, Alfa Salaris en Personeel en Alfa Consultants. Binnen mijn functie houd ik mij met name bezig met recruitment en streef ik er elke dag naar om talentvolle mensen medewerker van Alfa te maken.

Vanuit mijn passie voor mensen en oog voor verandering en vernieuwing zorg ik er graag voor om medewerkers in hun kracht te zetten, afgestemd op hun behoeften. Binnen ons speelveld zien we veel zaken veranderen en het is aan ons de taak om hier zo goed mogelijk op in te spelen. Ik geloof dat recruitment niet op zichzelf staat, maar een onderdeel is van een breder pakket. De sfeer en ambiance die kandidaten voorafgaand proeven moeten in overeenstemming zijn met het moment dat ze daadwerkelijk in dienst treden.

Ik ervaar Alfa als een organisatie waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei. We hebben een hart voor mensen en dragen dit graag, zowel intern als extern, uit. We geloven in eigenaarschap en in het vormgeven van je eigen carrière. Alfa reikt je de middelen aan, het is aan jezelf om deze in te zetten afgestemd op jouw behoeften.

Ik woon in Arnhem en houd ervan om veel te sporten en de wereld te ontdekken. Vanuit de overtuiging dat alles wat we vandaag doen bijdraagt aan de groei van morgen.  

 


Recente artikelen van Tim

Fietsend aan het werk bij Alfa

Fietsend aan het werk bij Alfa

18 juli 2018

Bij Alfa vinden we het belangrijk dat onze collega’s fit en gezond blijven. Dit zorgt voor minder werkstress, meer vitaliteit, betere prestaties en meer werkplezier. Wij streven naar een duurzaam HR-beleid en vertalen dit concreet naar de werkvloer.