Banner

Mens in bedrijf: septembernummer 2021

17 september 2021 | Door:  Annemiek Pelle

In september is ons magazine voor klanten en relaties, Mens in bedrijf verschenen. In deze editie maak je onder anderen kennis met By Ann, IslandBerry, SecretHub, borstelfabriek Luva en UFO Supplies. Prachtige klanten van Alfa met elk hun eigen verhaal. Daarnaast vind je in het magazine weer tips voor je bedrijf. Lees de editie nu online. En neem voor vragen gerust contact op met een Alfa-kantoor bij jou in de buurt.

Lees hier Mens in bedrijf

Borstelfabriek Luva

Eerder deelden wij op social media al een video van borstelfabriek Luva uit de Achterhoek. Eigenaar Martin Lurvink werd op 24-jarige leeftijd directeur van dit familiebedrijf. Dankzij een hypermodern machinepark kan Luva zelfs de concurrentie met het Verre Oosten aan. Maak ook via deze korte video kennis met dit mooie bedrijf en lees het interview in het magazine.

Island Berry

Ook deelden wij via social media een video van IslandBerry. Eigenaren Jan en Jantina Buijs behoren met hun Texelse bedrijf IslandBerry tot de kleine groep Nederlandse telers die kiezen voor cranberry’s. Daar komt veel bij kijken. Zij delen dit verhaal via hun kenniscentrum en tijdens rondleidingen graag met anderen. Bekijk ook de video voor een preview en lees het interview in het magazine.

Hier vind je een overzicht van eerder verschenen edities van Mens in bedrijf.
Bekijk de nieuwste editie.

Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

088 2531035 | apelle@alfa.nl


Meer over Annemiek