Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

Lokale marketing en branding dat is mijn uitdaging! Hoe zijn we lokaal meer zichtbaar? Via welke weg neemt onze doelgroep zo snel mogelijk contact met ons op? Ik zorg in nauwe samenwerking met onze kantoren voor de optimale marketing- en communicatiemix.


Annemiek Pelle op LinkedIn


Recente artikelen van Annemiek

Alfa gekozen tot het bedrijf van het jaar

Alfa gekozen tot het bedrijf van het jaar

18 juli 2018

Alfa is op vrijdag 13 juli gekozen tot bedrijf van het jaar 2018 door DFK International tijdens de International Annual Conference - Munich, Germany. DFK International is één van de tien grootste netwerken van onafhankelijke accountantskantoren ter wereld. Door het DFK lidmaatschap is Alfa nog beter in staat om in te spelen op internationale vragen van ondernemers.

Alfa Accountants en Adviseurs krijgt ‘Best for Workers’ erkenning

Alfa Accountants en Adviseurs krijgt ‘Best for Workers’ erkenning

14 juni 2018

In juni zijn de jaarlijkse ‘Best for the World’ lijsten bekendgemaakt door B Lab, de non-profit organisatie achter B Corp. Al deze bedrijven zijn B Corps, die op hun eigen impactgebied – werknemers, milieu, klantgroepen of de gemeenschap – bij de top 10% best scorende bedrijven horen. Via een assessment hebben zij aangetoond dat ze een uitzonderlijk grote positieve impact hebben op de wereld. Alfa is opgenomen in de lijst ‘Best for Workers’ naast de Nederlandse bedrijven Bruggink & van der Velden Advocaten & Belastingadviseurs, Kirkman Company, Nextview en OpenBook.Works.