Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik ben Annemiek. Ik houd mij bij Alfa dagelijks bezig met de vraag hoe onze kantoren meer zichtbaar kunnen zijn in de lokale markt. Daarbij is personal branding om je netwerk uit te breiden, contentmarketing (inclusief video!) met als doel bestaande klanten te bereiken en nieuwe aan te trekken een belangrijke voorwaarde.

Daarnaast werk ik samen met ons team Marketing & Communicatie aan merkbeleving,  communicatieplannen, reclamecampagnes, huisstijl; oftewel alles wat behoort tot het goed op de kaart zetten van onze organisatie. Ik heb een grote passie voor schrijven, ben eindredacteur van de maandelijkse nieuwsbrief en van onze magazine Mens in bedrijf. Dit magazine komt 3 keer per jaar uit en wordt crossmediaal verspreid onder al onze klanten en relaties.

Ik woon samen met mijn partner en drie kids in Leidsche Rijn (De Meern). Ik houd van lezen, vakantie, sporten, lekker uit eten gaan met vrienden en familie.  Kortom: lekker genieten van het leven!

 

 


Recente artikelen van Annemiek

Een dak met asbest en dan?

Een dak met asbest en dan?

22 mei 2018

Het zijn duizelingwekkende cijfers, die over het gebruik van asbest in Nederland: circa 248 miljoen vierkante meter golfplaten, 51 miljoen vierkante meter vlakke platen. – sinds 1993 verboden – in 2024 helemaal verdwenen zijn. Er moet nog 30 miljoen vierkante meter aan asbesthoudend materiaal op Nederlandse daken liggen. Werk genoeg nog voor Asbestdesk, het bedrijf van Han Pot en Gernand Plaggenmars.

Maandelijkse Alfa Nieuwsbrieven

09-12-2016

Lees hier de Agro, MKB en Tuinbouw nieuwsbrieven van de maand november