Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik werk elke dag met ons team van Marketing & Communicatie aan marketing- en communicatieplannen, merkbeleving en reclamecampagnes. Zeg maar: alles wat behoort bij het goed op de kaart zetten van Alfa.

Wat ik vooral doe, is bekijken hoe onze kantoren zichtbaarder kunnen zijn in de lokale markt. Om bestaande klanten te bereiken en nieuwe aan te trekken zijn we heel actief met contentmarketing, inclusief de inzet van video. Daarnaast is personal branding erg belangrijk. Ik adviseer en geef tips aan mijn collega's hoe ze zichzelf (online) beter kunnen positioneren om daarmee hun netwerk uit te breiden. 

Ik heb een grote passie voor schrijven. Zo ben ik ook eindredacteur van de maandelijkse nieuwsbrief en van Mens in bedrijf. Dit magazine komt drie keer per jaar uit. Het wordt crossmediaal verspreid onder al onze klanten en relaties.

Ik woon samen met Dennis en onze jongens Daan, Bram en Pim in Leidsche Rijn (De Meern). Ik houd van lezen, op vakantie gaan, sporten, lekker uit eten gaan en leuke dingen doen met de familie. Kortom: lekker genieten van het leven!


Recente artikelen van Annemiek

Werken aan je eigen ontwikkeling door middel van schapendrijven

Werken aan je eigen ontwikkeling door middel van schapendrijven

26 mei 2020

Het coronavirus slaat om zich heen. We hebben veel oog voor collega’s, voor hun gezondheid en hun thuissituatie. We spreken met Gilbert Bookelman en Sicco de Vries.

Omdenken tijdens de coronacrisis

Omdenken tijdens de coronacrisis

2 juni 2020

Hoe ga je als ondernemer om met deze nieuwe onzekerheid en hoe houd je de schade beperkt? Wij zien bij onze klanten mooie initiatieven en delen deze graag. Deel jouw activiteiten!