Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

Ik houd mij dagelijks bezig met de vraag hoe onze kantoren meer zichtbaar kunnen zijn in de lokale markt. Daarbij is personal branding om je netwerk uit te breiden, contentmarketing (inclusief video!) met als doel bestaande klanten te bereiken en nieuwe aan te trekken een belangrijke voorwaarde.

Daarnaast werk ik samen met ons team Marketing & Communicatie aan merkbeleving,  communicatieplannen, reclamecampagnes, huisstijl; oftewel alles wat behoort tot het goed op de kaart zetten van onze organisatie. Ik ben eindredacteur van onze magazine Mens in bedrijf. Dit magazine komt 3 keer per jaar uit en wordt crossmediaal verspreid onder al onze klanten en relaties.

Ik woon samen met mijn partner en drie kids in Leidsche Rijn (De Meern). Ik houd van lezen, vakantie, sporten, lekker uit eten gaan met vrienden en familie.  Kortom: lekker genieten van het leven!

 

 


Recente artikelen van Annemiek

“Als je hier werkt, moet je wel van bootjes houden”

“Als je hier werkt, moet je wel van bootjes houden”

24 januari 2019

Van Wijngaarden Marine Services biedt met haar uitgebreide vloot maritieme ondersteuning aan de baggerindustrie, offshorebedrijven (olie en gas), zeevaart en binnenvaart, maar ondersteunt ook bij de aanleg en onderhoud van windmolenparken op zee. Een niet alledaags familiebedrijf, met vijftien werkboten en circa zeventig medewerkers. Directeur Peter van Wijngaarden: “Als je hier werkt, moet je wel van bootjes houden. Ze hebben dan ook bijna allemaal wel een zeilboot of speedboat.”

Alfa gekozen tot het bedrijf van het jaar

Alfa gekozen tot het bedrijf van het jaar

18 juli 2018

Alfa is op vrijdag 13 juli gekozen tot bedrijf van het jaar 2018 door DFK International tijdens de International Annual Conference - Munich, Germany. DFK International is één van de tien grootste netwerken van onafhankelijke accountantskantoren ter wereld. Door het DFK lidmaatschap is Alfa nog beter in staat om in te spelen op internationale vragen van ondernemers.