Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

Ik houd mij dagelijks bezig met de vraag hoe onze kantoren meer zichtbaar kunnen zijn in de lokale markt. Daarbij is personal branding om je netwerk uit te breiden, contentmarketing (inclusief video!) met als doel bestaande klanten te bereiken en nieuwe aan te trekken een belangrijke voorwaarde.

Daarnaast werk ik samen met ons team Marketing & Communicatie aan merkbeleving,  communicatieplannen, reclamecampagnes, huisstijl; oftewel alles wat behoort tot het goed op de kaart zetten van onze organisatie. Ik ben eindredacteur van onze magazine Mens in bedrijf. Dit magazine komt 3 keer per jaar uit en wordt crossmediaal verspreid onder al onze klanten en relaties.

Ik woon samen met mijn partner en drie kids in Leidsche Rijn (De Meern). Ik houd van lezen, vakantie, sporten, lekker uit eten gaan met vrienden en familie.  Kortom: lekker genieten van het leven!

 

 


Recente artikelen van Annemiek

China verovert Europa, met robotjes

China verovert Europa, met robotjes

27 mei 2019

Het is 2011 als de 26-jarige Chinees Jasen Wang aan iets begint te knutselen. Op dat moment heeft hij er een universitaire studie in luchtvaarttechniek op zitten en is hij meer dan gemiddeld geïnteresseerd in robots. Makeblock heet het concept waar hij aan sleutelt: een combinatie van hardware en software om rijdende, vliegende en bewegende robots te maken.

Een dak met asbest en dan?

Een dak met asbest en dan?

22 mei 2018

Het zijn duizelingwekkende cijfers, die over het gebruik van asbest in Nederland: circa 248 miljoen vierkante meter golfplaten, 51 miljoen vierkante meter vlakke platen. – sinds 1993 verboden – in 2024 helemaal verdwenen zijn. Er moet nog 30 miljoen vierkante meter aan asbesthoudend materiaal op Nederlandse daken liggen. Werk genoeg nog voor Asbestdesk, het bedrijf van Han Pot en Gernand Plaggenmars.