Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik werk elke dag met ons team van Marketing & Communicatie aan marketing- en communicatieplannen, merkbeleving en reclamecampagnes. Zeg maar: alles wat behoort bij het goed op de kaart zetten van Alfa.

Wat ik vooral doe, is bekijken hoe onze kantoren zichtbaarder kunnen zijn in de lokale markt. Om bestaande klanten te bereiken en nieuwe aan te trekken zijn we heel actief met contentmarketing, inclusief de inzet van video. Daarnaast is personal branding erg belangrijk. Ik adviseer en geef tips aan mijn collega's hoe ze zichzelf (online) beter kunnen positioneren om daarmee hun netwerk uit te breiden. 

Ik heb een grote passie voor schrijven. Zo ben ik ook eindredacteur van de maandelijkse nieuwsbrief en van Mens in bedrijf. Dit magazine komt drie keer per jaar uit. Het wordt crossmediaal verspreid onder al onze klanten en relaties.

Ik woon samen met Dennis en onze jongens Daan, Bram en Pim in Leidsche Rijn (De Meern). Ik houd van lezen, op vakantie gaan, sporten, lekker uit eten gaan en leuke dingen doen met de familie. Kortom: lekker genieten van het leven!


Recente artikelen van Annemiek

Mens in bedrijf: septembernummer 2021

Mens in bedrijf: septembernummer 2021

17 september 2021

In september is ons magazine voor klanten en relaties, Mens in bedrijf verschenen. Maak kennis met prachtige klanten van Alfa met elk hun eigen verhaal.

Podcast: Dichtbij Prinsjesdag

Podcast: Dichtbij Prinsjesdag

13 september 2021

Op dinsdag 21 september is het Prinsjesdag. Wat zijn de plannen van het demissionaire kabinet? Zijn er al zaken uitgelekt? Luister onze podcast voor de antwoorden.

Podcast: Dichtbij goede managementinformatie

Podcast: Dichtbij goede managementinformatie

22 juli 2021

In deze vierde aflevering spreken Jan Dirk Berends, melkveehouder en relatiemanager van Alfa in Langenboom en Annemiek Pelle over het belang van goede managementinformatie.

Podcast: dichtbij de overname van een agrarisch bedrijf

Podcast: dichtbij de overname van een agrarisch bedrijf

25 juni 2021

De derde podcast van Alfa staat live! We kijken naar alle zaken die erbij komen kijken bij een bedrijfsovername: van de financiële tot de emotionele aspecten.

Podcast: dichtbij ondernemen in een uitdagende tijd

Podcast: dichtbij ondernemen in een uitdagende tijd

10 juni 2021

De nieuwste podcast van Alfa staat live! In deze aflevering, ‘Dichtbij ondernemen in een uitdagende tijd’ hebben we het over ondernemen in een tijd waarin alles niet vanzelfsprekend is