Annemiek Pelle

Annemiek Pelle

Marketing en Communicatie

Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik werk elke dag met ons team van Marketing & Communicatie aan marketing- en communicatieplannen, merkbeleving en reclamecampagnes. Zeg maar: alles wat behoort bij het goed op de kaart zetten van Alfa.

Wat ik vooral doe, is bekijken hoe onze kantoren zichtbaarder kunnen zijn in de lokale markt. Om bestaande klanten te bereiken en nieuwe aan te trekken zijn we heel actief met contentmarketing, inclusief de inzet van video. Daarnaast is personal branding erg belangrijk. Ik adviseer en geef tips aan mijn collega's hoe ze zichzelf (online) beter kunnen positioneren om daarmee hun netwerk uit te breiden. 

Ik heb een grote passie voor schrijven. Zo ben ik ook eindredacteur van de maandelijkse nieuwsbrief en van Mens in bedrijf. Dit magazine komt drie keer per jaar uit. Het wordt crossmediaal verspreid onder al onze klanten en relaties.

Ik woon samen met Dennis en onze jongens Daan, Bram en Pim in Leidsche Rijn (De Meern). Ik houd van lezen, op vakantie gaan, sporten, lekker uit eten gaan en leuke dingen doen met de familie. Kortom: lekker genieten van het leven!


Recente artikelen van Annemiek

Lees nu de nieuwe Mens in bedrijf

Lees nu de nieuwe Mens in bedrijf

2 april 2021

De nieuwe editie van Mens in bedrijf, het magazine voor klanten en relaties van Alfa, is weer uit. Maak kennis met onze klanten en medewerkers.

Leren tijdens de opleiding ‘Persoonlijk Leiderschap’ van Alfa

Leren tijdens de opleiding ‘Persoonlijk Leiderschap’ van Alfa

17 juni 2020

Alfa biedt jonge, ambitieuze collega’s een Professioneel Ontwikkeltraject (PO-traject) aan. Een onderdeel van dit PO-traject is de opleiding Persoonlijk Leiderschap. Een interview.

Werken aan je eigen ontwikkeling door middel van schapendrijven

Werken aan je eigen ontwikkeling door middel van schapendrijven

26 mei 2020

Het coronavirus slaat om zich heen. We hebben veel oog voor collega’s, voor hun gezondheid en hun thuissituatie. We spreken met Gilbert Bookelman en Sicco de Vries.

China verovert Europa, met robotjes

China verovert Europa, met robotjes

27 mei 2019

Het is 2011 als de 26-jarige Chinees Jasen Wang aan iets begint te knutselen. Op dat moment heeft hij er een universitaire studie in luchtvaarttechniek op zitten en is hij meer dan gemiddeld geïnteresseerd in robots. Makeblock heet het concept waar hij aan sleutelt: een combinatie van hardware en software om rijdende, vliegende en bewegende robots te maken.

Enquête: hoe kijk jij naar de toekomst van Mens in bedrijf?

Enquête: hoe kijk jij naar de toekomst van Mens in bedrijf?

4 januari 2021

Nu we steeds meer digitaal communiceren, is het de vraag of wij relatiemagazine Mens in bedrijf nog wel drie keer per jaar als papieren magazine moeten aanbieden. Deel jouw mening!