Wij delen veilig

Bij Alfa vinden we het belangrijk dat u bestanden veilig met ons kunt delen. Daarom bieden wij onze klanten en relaties een eigen ‘uploaddienst’ aan. Simpel, veilig en effectief. Het versturen van bestanden via een USB-stick, cd en/of dvd behoren hierbij definitief tot de verleden tijd en het is ook een zeer goed alternatief voor het versturen van bestanden per e-mail.

In de praktijk zien wij ook vaak dat onze klanten en relaties gebruik maken van opslagdiensten zoals Dropbox en/of gebruik maken van uploaddiensten zoals WeTransfer. Alfa raadt deze mogelijkheden af, omdat hier uw privacy in het geding kan komen. Wij kunnen u geen garantie geven dat deze bestanden onverhoopt voor anderen doeleinden worden gebruikt. Daarom biedt Alfa u een eigen uploaddienst, zodat u veilig met ons bestanden kunt delen.

Alfa’s uploaddienst in de praktijk

Alfa’s uploaddienst werkt snel en effectief.

Klik allereest op de knop 'Uploaden'. Er wordt een venster zoals hieronder geopend.
1. Voer uw emailadres in, zodat we weten wie de afzender is.
2. Voer het e-mail adres in van uw contactpersoon bij Alfa.
3. Wilt u nog extra informatie toevoegen, dan kunt u dat hier ingeven.
4. Voeg de bestanden toe die u wilt verzenden naar Alfa.

Als u klaar bent met het toevoegen van de bestanden, klik dan op ‘Send Files’. Heeft u een verkeerd bestand toegevoegd, dan is dat geen probleem, klik dan op de prullenbak achter het bestand en het wordt verwijderd. Als alles gelukt is krijgt u onderstaande melding te zien. De medewerker van Alfa ontvangt een mail dat u bestanden heeft geplaatst en kan deze verder in behandeling nemen.