Denk aan de SDE++ subsidie bij investeringen in duurzame energieproductie

Ben je een ondernemer die overweegt te investeren in duurzame energieproductie? Ontdek hier hoe je kunt profiteren van de SDE++ subsidie. 

Wat is de SDE++ subsidie? 

Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++): De SDE++ subsidie is een subsidie vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) om duurzame energieproductie te bevorderen en de transitie naar een klimaatvriendelijke samenleving te versnellen. Duurzame energie opwekken is momenteel nog vaak duurder dan ‘grijze’ energie. De SDE++ is een vergoeding tussen de kostprijs van duurzame energie (zon en wind) en de marktwaarde van de geleverde energie. De SDE++ is een exploitatiesubsidie: je ontvangt subsidie voor de duurzame energie die je opwekt. Op deze manier wordt groene energie een economisch alternatief voor verbruiker. Naast hernieuwbare energie richt de regeling zich ook op investeringen in CO2-reductie.   

Belangrijke kenmerken 

Waarom Alfa? 

Onze gespecialiseerde adviseurs van Alfa staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het aanvraagproces, zodat je voldoet aan de complexe voorwaarden. Ons doel is om jou te helpen slagen de financiële voordelen te maximaliseren bij investeringen in duurzame energieproductie. Neem vandaag nog contact met ons op via subsidieadvies@alfa.nl of 088-2533242. Samen bouwen we zo aan een groenere toekomst.