Banner

Studiegroep startende ondernemers: iets voor jou?

2 oktober 2019 | Door:  Jelmer Sietzema

Als toekomstig zelfstandig ondernemer in de melkveehouderij komt er veel  op je af. Alfa Fryslân gaat dit najaar van start met nieuwe studiegroepen voor jonge, startende ondernemers die de ambitie hebben het bedrijf over te nemen. 

Een gedegen financieel inzicht in je bedrijf is een van de kerncompetenties om staande te blijven en door te ontwikkelen. Samen met collega ondernemers en onder leiding van onze specialisten, kan deelname aan deze studiegroep je helpen om je verder te ontwikkelen. Het bewust aan de slag zijn met (het verbeteren van) je bedrijfscijfers zijn de basisvormen van de bijeenkomsten. Waarbij je in de groep gemakkelijk kunt sparren over de issues die op jouw bedrijf spelen.  

In groepjes van ca. 8 deelnemers willen we twee tot vier keer per jaar bijeenkomen. Afhankelijk van de wensen vanuit de groep kan er naast bedrijfseconomie ook de nodige aandacht worden besteed aan zaken als wet- en regelgeving; financiering; fiscaal-juridische aspecten; samenwerkingen etc. etc.  

Op 29 oktober 2019 is de startbijeenkomst op ons kantoor in Leeuwarden. Dan maken we in overleg met de deelnemers afspraken voor de invulling van het eerste jaar. Deelname aan deze aftrapbijeenkomst is oriënterend en vrijblijvend. Voor vragen en aanmelding kun je je wenden tot bedrijfskundige Jelmer Sietzema. 

Jelmer Sietzema

Jelmer Sietzema

Bedrijfskundig adviseur

088 2532316 | jsietzema@alfa.nl


Meer over Jelmer