Jeroen van Vark

Jeroen van Vark

Strategisch adviseur | Relatiemanager

Ondernemen is soms best eenzaam. Successen deel je nog wel met je medewerkers, maar met wie deel je jouw struggles? Met wie spar je over de stip op de horizon van je onderneming? Als strategisch bedrijfsadviseur ga ik graag met jou het gesprek aan over jouw persoonlijke en zakelijke ambities. Vanuit een gericht actieplan gaan we samen aan de slag om weer áán in plaats van in je bedrijf te werken.

Mijn achtergrond in de bankensector als financieringsspecialist en later als Financieel Directeur van een financiële instelling heeft mij veel geleerd over het ondernemerschap en de keuzes waar een ondernemer mee te maken krijgt. Deze kennis zet ik in om met de ondernemer de strategische-, persoonlijke- en teamontwikkelingen in beeld te brengen en hiermee aan de slag te gaan. Ik fungeer als adviseur waar nodig en als stok achter de deur waar het moet.

Wil jij samen die stip op de horizon zetten? Of gewoon eens sparren wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.


Recente artikelen van Jeroen

Het belang van inzicht in je gemiddelde kostprijs per uur

Het belang van inzicht in je gemiddelde kostprijs per uur

13 maart 2024

Wist je dat de helft van de mkb ondernemers inzicht mist in hun gemiddelde uurprijs? Het berekenen van de gemiddelde kostprijs kan helpen om deze ‘blind spot’ inzichtelijk te maken.