Banner

Actualiteitensessie fiscaal - juridisch op 20 oktober

20-09-2022 | Door:  Gerbert Clement

Blijf op de hoogte van de voorgenomen fiscale wijzigingen en de juridische ontwikkelingen die van belang zijn voor de ondernemer en onderneming.

De overheid neemt maatregelen om de effecten te dempen, maar ook om de lasten te herverdelen. Een lastenverzwaring voor ondernemers en voor DGA’s is daarbij reeds aangekondigd. Graag praten we je bij over de belangrijkste fiscale wijzigingen die op Prinsjesdag worden gepresenteerd en voorzien wij je uiteraard van tips om je fiscale positie te optimaliseren. Niet alleen het belastingplan 2023 brengt wijzigingen mee, juridisch zijn er ontwikkelingen die van belang zijn voor de ondernemer en onderneming. Een afspraak met de leverancier geldt die ook bij de huidige prijs ontwikkelingen? Is het mogelijk om het vermogen te beschermen, en de risico’s van de markt in te dekken. Het juridisch 

Het juridische raamwerk van de onderneming en het contract moet passend zijn. Tijd voor een update, in de informerende bijeenkomst kijken wij naar de mogelijkheden. Midden in een sterk veranderende economische markt is het een uitdaging om mee te bewegen.

Programma

19.45 uur: Ontvangst/inloop
20.00 uur: Opening bijeenkomst
20.10 uur: Sessie 1: Fiscale actualiteiten, waaronder Belastingplan 2023
Sessie 2: Bijzondere juridische ontwikkelingen en welke keuze is er?
21.45 uur: Afsluitende borrel

Aanmelden

Klik op de aanmeldbutton hieronder en meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst. Je ontvangt van ons een bevestiging van je aanmelding.
Je kunt ook contact met ons opnemen via e-mail raamsdonksveer@alfa.nl of telefoonnummer 088 2532050 om je aanmelding door te geven.
Aanmelden is gratis en kan tot 13 oktober. 

Aanmelden

We verwelkomen je graag op 20 oktober op ons kantoor aan de Barbeelweg 1 in Raamsdonksveer (voor navigatie evt. Zalmweg 1 ingeven.)

Gerbert Clement

Gerbert Clement

Fiscaal adviseur

088 2532079 | gclement@alfa.nl


Meer over Gerbert