Banner

Uitkijken naar onze deelname aan de Recreatie Vakbeurs 2023!

13 november 2023 | Door:  Maartje Veldhuis

We zijn verheugd om je te laten weten dat Alfa Accountants en Adviseurs deze week te vinden is op de Recreatie Vakdagen 2023! Dit is een mooi evenement en we kunnen niet wachten om je daar te ontmoeten.

Waar en Wanneer?
Datum: 14 t/m 16 november 2023 | 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Evenementenhal Hardenberg | Energieweg 2
 

Ons gespecialiseerd team in de recreatiesector staat klaar om je te verwelkomen op onze stand, waar we graag met je in gesprek gaan over de laatste ontwikkelingen in financiële en zakelijke dienstverlening. Of je nu vragen hebt over belastingadvies, bedrijfsstrategieën of financiële planning, ons team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat toegespitst op de recreatiesector.

Als ondernemer komt er namelijk veel op je af. Je bent druk met de dagelijkse werkzaamheden op je bedrijf, maar daarnaast wil je ook financieel alles op orde hebben en wil je vooruit kijken naar een (duurzame) toekomst. Dan is het prettig dat er iemand naast je staat en je doelgericht adviseert over je bedrijfsvoering en strategie.
Alfa is thuis in de recreatiesector. Bij Alfa vind je adviseurs die dichtbij je camping of bungalowpark staan. Wij mogen veel bedrijven in de watersport en vrijetijdssector tot onze klantenportefeuille rekenen. Klanten komen bij ons voor de jaarrekening en voor de bedrijfsopvolging, maar ook met vragen over het familiebedrijf, de (fiscale) optimalisering van het bedrijf, de inzet van personeel, het verduurzamen van hun onderneming tot aan de verkoop of aankoop van een onderneming in de vrije tijdssector. Welke uitdagingen je ook tegenkomt en aangaat, wij staan naast jou met de voeten in de modder en het hoofd in de wind.

We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten en samen te werken aan het succes van jouw onderneming. Noteer de datum in je agenda en kom langs bij onze stand op de RMV-beurs!
Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en updates over onze deelname aan de RMV-beurs via onze website en sociale media kanalen. 

Klik hier voor gratis toegang. 

Tot ziens op de RMV-beurs 2023!

Maartje Veldhuis

Maartje Veldhuis

Directiesecretaresse

088 253 2812 | mveldhuis@alfa.nl


Meer over Maartje