Banner

Nieuwe stagiaires en duaal assistent accountant bij Alfa

7 november 2023 | Door:  Maartje Veldhuis

Bij Alfa zijn we verheugd om enkele nieuwe gezichten te verwelkomen in ons team. We stellen ze graag aan je voor: Daniek KleinJan, Gizem Kanat, Thijs Snijders en Michiel Zuidema.

Daniek KleinJan

Daniek is gestart als stagiaire binnen ons Agro-team en leert hier het vak van assistent accountant. Tijdens haar stage bij Alfa hoopt ze meer inzicht te krijgen in de wereld van accountancy en hoe een accountantskantoor werkt. Haar passie ligt in het bijdragen aan agrarische bedrijven, en ze kijkt ernaar uit om meer te weten te komen over hun financiële uitdagingen.

Thijs Snijders

Naast Daniek verwelkomen we ook Thijs Snijders, die ook onlangs is gestart als stagiaire binnen ons Agro-team. Hij is opgegroeid op een agrarisch bedrijf en heeft veel affiniteit met deze sector. Het is leuk dat hij binnen Alfa deze praktijk-ervaring en zijn studie-kennis kan combineren. Thijs is vastbesloten om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en kijkt er naar uit om te ontdekken welke carrière-mogelijkheden het beste bij hem passen. 

Gizem Kanat

Gizem vervult de rol van stagiaire op de fiscaal-juridische afdeling. Een andere tak van sport. Ze is vastbesloten om in de praktijk veel te leren en haar kennis verder te ontwikkelen. Gizem is gemotiveerd om complexe fiscale en juridische vraagstukken aan te pakken en te leren welke oplossingen wij op dit gebied aan onze klanten kunnen bieden.

Michiel Zuidema

Daarnaast verwelkomen we Michiel Zuidema als onze duaal assistent accountant. Michiel combineert werken en leren en volgt de opleiding Accountancy Duaal aan de HAN in Arnhem. Het is zo mooi dat Alfa ook de mogelijkheid biedt om duaal aan de slag te gaan. We zijn verheugd om zijn ambitie en inzet te ondersteunen terwijl hij zijn opleiding voortzet en zich ontwikkelt als een professionele assistent accountant.

Bij Alfa streven we ernaar om getalenteerde individuen zoals Daniek, Gizem, Thijs en Michiel de mogelijkheid te bieden om hun vaardigheden en carrière in de accountancy verder te ontwikkelen. We kijken ernaar uit om samen te werken en hen te ondersteunen bij hun groei en succes.

Welkom in ons team!

Maartje Veldhuis

Maartje Veldhuis

Directiesecretaresse

088 253 2812 | mveldhuis@alfa.nl


Meer over Maartje