Banner

Lokale betrokkenheid bij voetbalvereniging NEO in Borne

12 december 2023 | Door:  Maartje Veldhuis

Lokale vestigingen van Alfa ondersteunen diverse regionale verenigingen en evenementen. Alfa staat midden in de samenleving en neemt ook haar verantwoordelijkheid richting de lokale samenleving door het steunen van uiteenlopende doelen. Zo heeft zij onlangs een aantal prestatiemeters aangeschaft voor voetbalvereniging NEO in Borne, de geliefde club van Wout Velner. 

Wij vinden het buiten onze dagelijkse werkzaamheden belangrijk om bij te dragen aan een bloeiende lokale samenleving en maatschappelijke initiatieven. Daarom kennen we sinds 2019 de Alfa Foundation. Dit is een fonds binnen Alfa Accountants en Adviseurs om medewerkers te stimuleren om zich in te zetten voor vrijwilligerswerk of een goed doel. Medewerkers die minimaal 40 uur per jaar vrijwilligerswerk doen voor een stichting, sportvereniging, of andere maatschappelijke organisatie, kunnen hiervoor een sponsorverzoek indienen. 

Wout Velner heeft zo'n sponsorverzoek ingediend. En met succes, want via de Alfa Foundation heeft voetbalvereniging NEO in Borne sportprestatiemeters aan kunnen schaffen. Een mooi middel om als sporter je prestaties verder te kunnen verbeteren. Wout Velner is, naast zijn functie als assistent accountant bij Alfa in Nijverdal, zeer actief als vrijwilliger bij deze voetbalvereniging. Het is fijn dat Alfa haar steentje hieraan bij kan dragen. 

Wij wensen de sporters van NEO Borne dan ook veel succes met deze sportprestatiemeters!

 

Maartje Veldhuis

Maartje Veldhuis

Directiesecretaresse

088 253 2812 | mveldhuis@alfa.nl


Meer over Maartje