Annelien  Nederend

Annelien Nederend

Klantbeheerder

Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij Alfa. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar senior assistent accountant/ junior klantbeheerder. Naast mijn werkzaamheden bij Alfa ben ik nog aan het studeren voor AA accountant. Momenteel zit ik in het laatste traject van de praktijkstage.

Bij Alfa hebben we een mooi agrarische en MKB portefeuille waar ik mijn kennis en passie goed kwijt kan. Ik help graag ondernemers bij het verlichten van de administratieve druk. Bij deze werkzaamheden kan ik goed inschatten welke eventuele adviezen een klant nodig heeft. Ik vind het bij elke onderneming weer een uitdaging om de belastingdruk zo laag mogelijk te houden. Hiervoor is samenwerking binnen Alfa en met de klant essentieel.  Daarnaast wil ik de ondernemer stimuleren vooruit te denken en ondersteunen bij het maken van keuzes, op verschillende gebieden. Met ons brede team kunnen we op vele vlakken adviseren.


Recente artikelen van Annelien

“We sparren graag over mobiliteit én gedrag” - Commotion Square

“We sparren graag over mobiliteit én gedrag” - Commotion Square

27 februari 2024

Een adviesbureau dat focust op ‘rethinking mobility’ – daar staan Jos Hollestelle en Annemieke Stoppelenburg van het Utrechtse bedrijf Commotion Square voor.