Ik ben er trots op dat ik sinds 19 september 2022 vestigingsdirecteur van Alfa in IJsselstein ben. Trots omdat ik bij een accountantsorganisatie werkzaam ben die vooroploopt in de transitie naar de accountant-nieuwe-stijl. Niet langer meer met de traditionele focus op de jaarrekening, maar met de blik vooruit voor de ondernemer, als proactieve adviseur en accountant die dankzij digitalisering en automatisering en uniforme processen efficiënt opereert.

Trots ben ik ook omdat een rol als directeur bij Alfa geen plek in een een ivoren toren betekent. Ik sta hier midden tussen de medewerkers en midden tussen de ondernemers. Ondernemers in de agrarische sector en in het mkb, sectoren die ik vanuit mijn verleden als (account)manager bij de Rabobank-organisatie zo goed ken. Met die ondernemer in gesprek gaan over zijn uitdagingen en kansen: daar haal ik mijn energie vandaan.

En waar ik ook trots op ben is de menselijke maat die bij Alfa zo vanzelfsprekend is. Alfa is ‘overal dichtbij’, met aandacht voor de mens achter de medewerker en de ondernemer. Die maat past ook bij mij, als iemand die toevallig directeur achter haar naam heeft maar het liefst samen met anderen optrekt. Vanuit mijn verleden weet ik hoeveel voldoening het geeft om mensen in hun kracht te zetten. Om medewerkers de dingen te laten doen waar zij hun energie uit halen, maar ook om hen te begeleiden en te faciliteren bij alles wat ondersteuning vraagt.

Privé: ik woon met mijn twee kinderen in Hedel. Daar kun je me wandelend met onze hond of fietsend met mijn vaste wielergroepje tegenkomen.