Banner

Graag stellen wij aan jullie voor, onze secretaresse Iris!

14 februari 2023 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Mijn naam is Iris van Hazendonk en sinds begin december (2022) mag ik deel uitmaken van het Alfa-team. Bij Alfa Accountants en Adviseurs te IJsselstein ga ik me bezig houden met de secretariële taken. 

De afgelopen jaren heb ik naast mijn Directiesecretaresse en Toerisme Management studie gewerkt in zowel de Retail als Toerisme branche. Na het behalen van mijn hbo-diploma (Toerisme Management), in juli afgelopen jaar, besloot ik dat het tijd was om aan een nieuwe uitdaging/reis te beginnen: een inspirerende en uitdagende reis die je ook wel je loopbaan of carrière noemt. Ik heb er zin in om alle opgedane kennis en vaardigheden eindelijk in mijn werk toe te kunnen passen!

In mijn vrije tijd pas ik met veel plezier op mijn 3 lieve overbuur kindjes. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe bestemmingen te ontdekken (binnen en buiten Nederland). Van kinds af aan breng ik regelmatig de zomers door in Zeeland. Heerlijk uitwaaien op het strand of een wandeling door de bossen, daar kan ik heel erg van genieten! Naast werken maak ik graag mooie reizen en hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met familie en vrienden. 

Tot zover mijn korte introductie. Ik hoop jullie snel eens te zien op het kantoor in IJsselstein!

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke