Banner

Van bekend gezicht naar nieuw gezicht

3 februari 2020 | Door:  Jeroen Wibier

Jeroen Wibier is al ruim 22 jaar een bekend gezicht binnen Alfa Accountants. Sinds 24 november 2002 beroepsverantwoordelijk tekeningsbevoegd accountant voor kantoren Zwolle-Meppel-IJsselmuiden. Sinds 1 januari 2020 is hij het nieuwe gezicht van kantoren Hoogeveen-Emmen.

Hij stelt zich graag voor

”Aanvang dit jaar heb ik besloten mijn werkzaamheden te vervolgen vanuit kantoren Hoogeveen-Emmen. Een nieuwe omgeving met nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen.

Studie

“Ik heb accountancy gestudeerd aan de hogeschool Windesheim in Zwolle, waar ik in 1998 mijn AA titel heb behaald. Daarnaast heb ik een fiscale opleiding gevolgd bij het register belastingadviseur en heb ik in 2007 mijn RB titel behaald.”

Werkervaring als accountant

“Als accountant heb ik veel werkervaring opgedaan in het adviseren en ondersteunen van ondernemers. Dit met name op het gebied van financiële rapportages, administratieve organisatie, begrotingen, samenwerkingen en bedrijfsopvolgingen.”

 “Graag ondersteun ik ondernemers door aan de hand van financiële cijfers te adviseren hoe bedrijfsdoelstellingen behaald zouden kunnen worden”.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn vrouw en onze Basset hound te wandelen door natuurgebieden.

Jeroen Wibier

Jeroen Wibier

Senior klantbeheerder

088 2533015 | jwibier@alfa.nl


Meer over Jeroen