Banner

Even voorstellen: Bastiaan van der Kraan

12 augustus 2019 | Door:  Rudi Nijs

Met ingang van 1 maart heeft Alfa Accountants en Adviseurs een senior fiscaal adviseur toegevoegd aan het personeelsbestand. Hij stelt zich graag aan je voor.

Werkervaring tot op heden

“In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen.  Ik heb daar fiscaal recht gestudeerd. Na mijn studie ben ik als junior belastingadviseur begonnen en inmiddels heb ik mijzelf ontwikkeld tot senior fiscaal adviseur. Mijn werkervaring ligt op velerlei vlak. Van particulieren tot grote internationaal opererende bedrijven. Deze afwisseling maakt het heel dynamisch. Het zwaartepunt ligt op de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarnaast heb ik ervaring in het adviseren van directeur-grootaandeelhouders over pensioen in eigen beheer.”

Passie

Bastiaan heeft naast zijn grote interesse op fiscaal gebied nog een andere grote passie en dat is fietsen. Hij fietst bij de Peddelaars in Hoogeveen en fietst af en toe een wedstrijd. Deze wedstrijden zijn niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Op deze manier ziet hij veel van Europa. Zijn passie voor fietsen brengt hij graag over op kinderen en dit doet hij door fietsevenementen te organiseren voor kinderen.

Alfa

“Mijn werkzaamheden bij Alfa Accountants zijn vergelijkbaar als voorheen, met als verschil de teambenadering. Iedereen die bij een klant betrokken is - accountant, fiscaal adviseur, assistent-accountant – hebben overleg indien noodzakelijk. In mijn optiek is de beleving bij de klant hiermee groter en zijn de lijnen korter. Bij Alfa zijn ook bedrijfskundigen werkzaam, die regelmatig vrijblijvend bedrijfsbezoeken inplannen, om de klantbehoefte af te stemmen.

Duurzaamheid

“Alfa ondersteunt de ontwikkeling van een duurzame economie. Als frequente fietser ondersteun ik ook deze duurzame manier van vervoer. Daar hebben we dus al een goede klik.”

Medewerkersparticipatie

“Wat mij verder erg aanspreekt, is dat de werknemers eigenaar zijn van het bedrijf. Dit zorgt volgens mij voor een goede dynamiek tussen werknemers en bedrijf. Iedereen gaat er vol voor!”

Rudi Nijs

Rudi Nijs

Directievoorzitter

088 2532224 | rnijs@alfa.nl


Meer over Rudi