Banner

Een geslaagde afsluiting van de Alfa Agro Academie

28 maart 2024 | Door:  Henk Overbeek

Op 27 maart 2024 heeft de tweede lichting de Alfa Agro Academie afgesloten. Tijdens de laatste bijeenkomst kwam burgemeester Jacco van der Tak, van de gemeente Barneveld, op bezoek om samen met de jonge ondernemers te sparren over de ontwikkelingen in de agrarische sector in de Regio Foodvalley. Vervolgens kregen de 11 deelnemers uit handen van de agro directeur Henk Overbeek hun certificaat. Uiteraard werd de laatste bijeenkomst afgesloten met een gezellige borrel.

De deelnemers hebben vanaf april 2023 in een achttal bijeenkomsten hun kennis en kunde vergroot. Tijdens deze bijeenkomsten hebben verschillende Alfa adviseurs de ondernemers meegenomen in allerlei aspecten binnen een onderneming. In de laatste bijeenkomst is teruggekeken op de behandelde stof bestaande uit zowel vakinhoudelijke als sociale onderwerpen.

Alle deelnemers kijken terug op leerzame bijeenkomsten waarin zij zich hebben kunnen ontwikkelen als jonge agrarische ondernemers. Gedurende de bijeenkomsten zijn de volgende onderwerpen aan de orde geweest:

De Alfa Agro Academie is een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen. Geen theorie, maar praktische handvaten waar de ondernemer direct mee aan de slag kan!

De deelnemers hebben de Alfa Agro Academie als zeer succesvol ervaren. Het zijn enthousiaste ondernemers die terugkijken op fijne bijeenkomsten waar ze konden leren van elkaar en uit de andere sectoren. Ze hebben allemaal dezelfde leeftijd en zitten tegen een bedrijfsovername aan of vlak erna. Het is fijn om daar met elkaar over te sparren.

Ook de collega's van Alfa kijken terug op een succesvol Alfa Agro Academie!

Ben jij geïnteresseerd in de Alfa Agro Academie neem contact op met Henk Overbeek.