Banner

Nieuwe collega: Wout Velner 

1 februari 2023 | Door:  Maartje Veldhuis

Wij zijn heel blij met onze nieuwe collega Wout Velner! Hij is sinds 1 december jl. gestart als assistent accountant voor ons MKB-team. Inmiddels heeft hij zijn proeftijd er alweer opzitten en is hij, door de medewerkersparticipatieregeling van Alfa, zelfs mede-eigenaar geworden.

Alfa heeft namelijk bijzondere eigenaren: de medewerkers van de kantoren. Want bij Alfa krijgen medewerkers na hun proeftijd certificaten uitgereikt en daarmee ben je mede-eigenaar van Alfa geworden. Iedere medewerker met een vast dienstverband en ongeacht welke functie krijgt een aantal certificaten en heeft de mogelijkheid om zelf extra aan te kopen. Naast dat het lucratief is voor je eigen portemonnee, benadrukken we dat we het met en voor elkaar doen.

Die certificaten versterken de saamhorigheid en het ondernemerschap van onze medewerkers. Het is niet voor niets dat klanten van Alfa vaak in onderzoeken aangeven dat we ‘ondernemend’ zijn ingesteld. Dankzij de mogelijkheid tot participeren in de organisatie werken er bij Alfa ook heel veel ondernemers. Die participatieregeling maakt Alfa uniek.

Ook Wout is ook ondernemend. Hij is 26 jaar en komt uit Borne. Wout heeft de opleiding Bedrijfskunde MER op het Saxion doorlopen en is jarenlang bedrijfsleider geweest van vier horecazaken in Borne waar hij verantwoordelijk was voor de planning van het personeel, de financiële administratie en begeleiden van de periodieke rapportages, de contacten met de accountant en de vertaling van deze informatie naar de ondernemer.

Wil jij, net als Wout, ook graag komen werken bij Alfa en mede-eigenaar worden? Check dan onze vacatures! En klik hier in het bijzonder naar de vacature  Assistent Accountant MKB

Maartje Veldhuis

Maartje Veldhuis

Directiesecretaresse

088 253 2812 | mveldhuis@alfa.nl


Meer over Maartje