Banner

Alfa verrast Turn- en Sportcentrum Hardenberg en Oranjecomité Albergen met cheque

14 maart 2024 | Door:  Maartje Veldhuis

Blije gezichten bij Turn- en Sportcentrum Hardenberg en het Oranjecomité in Albergen. Zij ontvingen beide een cheque namens de Alfa Foundation. Dit fonds is onderdeel van Alfa Accountants en Adviseurs en biedt medewerkers de mogelijkheid om goede doelen te ondersteunen. Wie minstens 40 uur per jaar besteedt aan vrijwilligerswerk voor een goed doel, een sportvereniging of een andere maatschappelijke organisatie kan aanspraak maken op ondersteuning van de Alfa Foundation. 

De Alfa Foundation is meer dan alleen een geldpot; het is een aanjager van betrokkenheid en enthousiasme. Door medewerkers te stimuleren om vrijwilligerswerk te doen, creëert het fonds positieve energie die de maatschappij ten goede komt. De Alfa Foundation zet zich ook in om het bewustzijn rond maatschappelijke kwesties te vergroten.  

Directeur Wim Kappers van Alfa in Hardenberg zet zich in zijn vrije tijd actief in voor het Turn- en Sportcentrum Hardenberg. Namens de Alfa Foundation overhandigde hij een mooie cheque van 2.000 euro aan de jongensselectie en hun trainer Yvar Neep. Met dit bedrag schaft de vereniging nieuwe turntoestellen aan. 

Directiesecretaresse Maartje Veldhuis is bestuurslid van het Oranjecomité Albergen. Ook zij mocht een cheque van 2.000 euro uitreiken. Het Oranjecomité heeft al langer de wens voor een eigen website en dankzij deze gift kunnen zij dit nu realiseren. Doel van de site is het programma voor Koningsdag digitaal kenbaar maken én inwoners de mogelijkheid bieden zich aan te melden voor festiviteiten. 

 

 

 

 

 

 

 

Maartje Veldhuis

Maartje Veldhuis

Directiesecretaresse

088 253 2812 | mveldhuis@alfa.nl


Meer over Maartje