Banner

Aan de slag als stagiaire bij Alfa

23 februari 2023 | Door:  Maartje Veldhuis

Deze maand zijn Indy Laarman, Shant Aghasi en Lars Morsink begonnen aan hun stage bij Alfa Twente-Salland. Welkom Indy, Shant en Lars!  
Alledrie volgen zij de Hbo-opleiding Accountancy aan de Saxion Hogeschool. 

Groeien vinden wij bij Alfa erg belangrijk. Daarom proberen wij zoveel mogelijk studenten een stageplek te bieden. Bij Alfa Twente-Salland zijn dat er deze stageperiode drie. Elke stagiaire heeft een eigen "buddy", iemand die hen gedurende de stageperiode begeleidt. Indy loopt stage op onze Agro-afdeling, Lars en Shant nemen deze periode een kijkje op onze mkb-afdeling. Ze lopen weliswaar op verschillende afdelingen stage, binnen Alfa is alles dichtbij. Ze kunnen elkaar gemakkelijk opzoeken, vragen stellen en zo ook aan elkaar laten weten wat ze hebben geleerd. Er wordt door Alfa ook een landelijke stagiairedag georganiseerd voor alle studenten die stagelopen bij Alfa. Op deze dag kunnen alle stagiaires elkaar ontmoeten en hun ervaringen delen. Dit zorgt tevens voor een leuke sfeer onder de stagiaires en verbondenheid. 

Indy Laarman

"Het lijkt mij leuk om de komende maanden een kijkje achter de schermen te nemen bij een accountantskantoor. De eerste paar dagen heb ik al veel mogen leren en ik kijk uit naar de rest van de stage." 

Shant Aghasi

"Ik hoop tijdens mijn stage veel ervaring op te kunnen doen als assistent accountant MKB."

Lars Morsink

"Graag stel ik mij voor als de nieuwe stagiair MKB bij Alfa Accountants en Adviseurs. "

Stage bij Alfa

Lijkt het jou ook leuk om bij Alfa stage te komen lopen? Of wil je ons team komen versterken? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.

Maartje Veldhuis

Maartje Veldhuis

Directiesecretaresse

088 253 2812 | mveldhuis@alfa.nl


Meer over Maartje