Banner

Karel van Vlastuin over de Alfa Business Academy

24 november 2023 | Door:  Amber Borst

In januari starten we voor de derde keer met de Alfa Business Academy. Het programma heeft veel positieve reacties gekregen van de vorige deelnemers over de inhoud en opzet. In dit artikel vertelt Karel van Vlastuin, algemeen directeur van RobWelding, je graag over zijn ervaring na de vorige editie.

Wat is de Alfa Business Academy?

De Alfa Business Academy is een verdiepingsleergang van acht avonden met elk een ander thema, die jou helpt een stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling én bedrijfsontwikkeling. Dit doen we in een groep van maximaal twintig deelnemers. Het voordeel van een kleinschalige groep is meer interactie waarin je ook geïnspireerd wordt door andere ondernemers. Daarnaast bouw je een waardevol netwerk op!

Karel, wat is jou bijgebleven van de Alfa Business Academy?

"Ik heb deelgenomen aan de Alfa Business Academy van 2023. Er komen veel verschillende onderwerpen voorbij, gericht op o.a. het aansturen van een bedrijf en op persoonlijke ontwikkeling. Je neemt enorm veel kennis mee naar huis. En dat niet alleen, het programma geeft je ook eyeopeners voor je algemene ontwikkeling. De avond van strategisch management is me heel goed bijgebleven. De docent Alex Klein had veel kennis paraat en kon dit goed overbrengen.

Daarnaast leer je in deze acht avonden de groep van mede-ondernemers goed kennen. Dit is niet alleen erg gezellig, maar je leert ook van de manier hoe zij naar het ondernemerschap kijken. Mijn collega Jan van de Haar, directeur techniek en finance, deed mee aan de editie van 2021/2022. Deelname aan de Alfa Business Academy heeft mij, Jan en RobWelding veel gebracht!"

(artikel gaat verder na de foto)

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Lees dan alles over de Alfa Business Academy editie 2024 op:  de Alfa Business Academy gaat verder!

Amber Borst

Amber Borst

Hoofd secretariaat | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber