Banner

De Alfa Business Academy gaat verder

13 januari 2023 | Door:  Amber Borst

Alles uit jezelf, je personeel en je bedrijf halen? Waardevolle kennis opdoen, delen en toepassen?  Even weg uit de waan van de dag en weer écht focus krijgen? Meld je dan nu aan voor de Alfa Business Academy! In acht masterclasses nemen acht inspirerende docenten je mee op reis langs acht belangrijke pijlers van een bedrijf.

Alfa is een adviespartner die haar klanten wil bijstaan in het ondernemen. Hierbij kijken we niet alleen naar cijfers, want bij goed ondernemerschap komt veel meer kijken. Speciaal hiervoor organiseren wij in samenwerking met de Coörperatie Fabriek de Alfa Business Academy. 

De Alfa Business Academy is een verdiepingsleergang van acht avonden met elk een ander thema, die jou helpt een stap te zetten in je persoonlijke ontwikkeling én bedrijfsontwikkeling. Dit doen we in een groep van maximaal twintig deelnemers. Het voordeel van een kleinschalige groep is meer interactie waarin je ook geïnspireerd wordt door andere ondernemers. Daarnaast bouw je een waardevol netwerk op! 

Het programma

Het programma bestaat uit acht masterclasses die elk een wezenlijk aspect van ondernemerschap behandelen.

Datum Vakgebeid Docent
9 maart 2023 Ondernemen in digitale wereld Willem Veenstra
23 maart 2023 Strategisch management Alex Klein
6 april 2023 Creativiteit en innovatie Irene Koel
20 april 2023 Marketing management Paul Turken
11 mei 2023 Toekomstbestendig ondernemen Alexander Heijkamp
25 mei 2023 Persoonlijk leiderschap Hélène Oosterhuis
8 juni 2023 Financieel management Hinrich Slobbe
22 juni 2023 Management voor ondernemers Corné van Hest

De docenten hebben ruime praktijkervaring en affiniteit met ondernemers en de branche. Velen van hen zijn als docent verbonden aan minimaal één business school, hogeschool of universiteit.

De aanpak

De gehanteerde leermethodiek is Action Learning. Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers én de docenten. Je kunt de aangereikte theorieën direct toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Uiteraard helpen we je hier graag bij!

Meer weten?

Wil je meer informatie over de inhoud van het programma? Download dan onderstaand onze flyer over de Alfa Business Academy.

Download flyer

Amber Borst

Amber Borst

Hoofd secretariaat | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber