Paul Tolboom

Paul Tolboom

Relatiemanager / adviseur

In tegenstelling tot veel Alfa collega’s heb ik een bancaire achtergrond van meer dan 30 jaar op het gebied van zakelijk relatiebeheer en management.

Ik heb gedurende de jaren veel ondernemers mogen ontmoeten en ik vind het erg leuk om met MKB ondernemers te sparren over hun bedrijf en de uitdagingen die dat met zich meebrengt.  Door middel van een strategisch gesprek probeer ik te achterhalen wat de diepere drijfveren zijn ten aanzien van de ambities van de ondernemer en zijn/haar bedrijf. Aan de hand hiervan bekijk ik vervolgens hoe ik ondernemers verder kan helpen bij het behalen van de doelen die ze zich gesteld hebben en wat Alfa hierbij mogelijkerwijs zou kunnen betekenen.

Doordat Alfa oog voor de mens heeft en haar dienstverlening op een duurzame wijze dichtbij de klant organiseert verwacht ik dat Alfa toegevoegde waarde kan leveren.

Heeft u de behoefte om een keer vrijblijvend met mij te sparren over uw bedrijf, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Ik zie er naar uit u te ontmoeten.


Recente artikelen van Paul

Uitnodiging: bijeenkomst bedrijfsoverdracht in het mkb

Uitnodiging: bijeenkomst bedrijfsoverdracht in het mkb

12 mei 2023

Op donderdag 29 juni organiseren Rabobank en Alfa Accountants en Adviseurs Ede een bijeenkomst over bedrijfsoverdracht, vol met kennis en inspiratie uit de praktijk!