Paul Tolboom

Paul Tolboom

Relatiemanager / adviseur

In tegenstelling tot veel Alfa collega’s heb ik een bancaire achtergrond van meer dan 30 jaar op het gebied van zakelijk relatiebeheer en management.

Ik heb gedurende de jaren veel ondernemers mogen ontmoeten en ik vind het erg leuk om met MKB ondernemers te sparren over hun bedrijf en de uitdagingen die dat met zich meebrengt.  Door middel van een strategisch gesprek probeer ik te achterhalen wat de diepere drijfveren zijn ten aanzien van de ambities van de ondernemer en zijn/haar bedrijf. Aan de hand hiervan bekijk ik vervolgens hoe ik ondernemers verder kan helpen bij het behalen van de doelen die ze zich gesteld hebben en wat Alfa hierbij mogelijkerwijs zou kunnen betekenen.

Doordat Alfa oog voor de mens heeft en haar dienstverlening op een duurzame wijze dichtbij de klant organiseert verwacht ik dat Alfa toegevoegde waarde kan leveren.

Heeft u de behoefte om een keer vrijblijvend met mij te sparren over uw bedrijf, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

Ik zie er naar uit u te ontmoeten.


Recente artikelen van Paul

Bijeenkomst: Klaar voor de toekomst in de transport & logistiek

Bijeenkomst: Klaar voor de toekomst in de transport & logistiek

17 oktober 2023

Op dinsdag 21 november organiseren Alfa en ING een bijeenkomst over de ontwikkelingen rondom duurzaamheid en wet- en regelgeving in de transport en logistiek sector.