Banner

Creativiteit & Innovatie tijdens de Alfa Business Academy

7 april 2023 | Door:  Amber Borst

Creativiteit & innovatie zijn essentiële vakken voor iedere ondernemer. Wie in onze snel veranderende wereld niet innoveert en creatief anticipeert, is in veel gevallen gedoemd te mislukken.

Irene Koel, oprichter van The Zooooo, ging het gesprek hierover aan met de ondernemers tijdens de derde avond van de Alfa Business Academy. Daarnaast gaf ze praktische tips om de eigen organisatie creatiever en innovatiever te maken. Of het nu gaat om een nieuw product, creatief klanten bereiken of een slim, kostenbesparend proces. In haar onderneming helpt Irene bedrijven bij duurzame verandering en betekenisvolle groei door het samen maken van nieuwe businessconcepten. Irene is een veelgevraagd spreekster op het gebied van creativiteit, innovatie, leiderschap en veranderprocessen.

Meer informatie
Wij organiseren de Alfa Business Academy in samenwerking met de Coöperatie Fabriek. Wil je meer informatie? Lees er alles over in het volgende artikel: De Alfa Business Academy gaat verder - Alfa Gorinchem - Alfa Accountants en Adviseurs.

Amber Borst

Amber Borst

Hoofd secretariaat | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber