Dennis de Vries

Dennis de Vries

Adviseur Corporate Finance

Ik ben Dennis de Vries, geboren en getogen in Dordrecht. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam in Corporate Finance. Vanaf april 2023 maak ik deel uit van het team bij Alfa Consultants in Dordrecht, wat tot stand kwam door de overname van O-twee.

Binnen mijn takenpakket vallen onder andere verkooptrajecten, waarderingen en Financial Due Diligence. Het analyseren van financials geeft mij energie, evenals de samenwerking met collega’s om ondernemers meerwaarde te bieden. Bij Alfa passen wij een data-gedreven aanpak toe. Mijn sociale vaardigheden komen goed van pas tijdens verkooptrajecten, waarbij effectieve communicatie essentieel is.

Bij Alfa Consultants draag ik de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van diverse netwerken, het implementeren van ESG in de praktijk en ben ik betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze data-gedreven aanpak.

In december 2023 ben ik verkozen tot Young Overname Adviseur van het Jaar via Brookz. Het ontvangen van deze erkenning beschouw ik als een bekroning op mijn werk van de afgelopen jaren. Het motiveert mij om mijn bijdrage aan het vakgebied en het succes van Alfa Consultants verder te vergroten.

Benieuwd naar de diensten van Alfa Consultants of naar mij als persoon? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.


Recente artikelen van Dennis

Overweeg je om de onderneming te verkopen?

Overweeg je om de onderneming te verkopen?

4 maart 2024

Wanneer je overweegt om jouw onderneming te verkopen, ben je natuurlijk ook benieuwd wat je dit oplevert.

De zeven KPI's voor een SaaS onderneming

De zeven KPI's voor een SaaS onderneming

30 januari 2024

Bij het analyseren van een Software as a service (SaaS) onderneming is het belangrijk om te weten welke KPI’s er nodig zijn om waarde te creëren binnen een onderneming.

Young Overname Award voor Dennis de Vries

Young Overname Award voor Dennis de Vries

15 december 2023

Op het Fusie en Overname Congres dat plaatsvond op woensdag 13 december in Utrecht, is Dennis de Vries van Alfa Consultants bekroond met de Young Overname Award.

Het belang van de WHOA

Het belang van de WHOA

25 oktober 2023

Een reorganisatieakkoord op grond van de WHOA valt of staat bij een goed onderbouwd reorganisatieplan en een heldere uitwerking van de financiële gevolgen daarvan.