Ben  Schellekens

Ben Schellekens

Manager Corporate Finance DD

Sinds 2023 ben ik werkzaam bij Alfa na de overname door O-twee. Mijn professionele achtergrond omvat uitgebreide ervaring in de fusie & overname sector, zowel bij een vooraanstaand internationaal kantoor als bij O-twee. Ik heb ook een verleden als Register Accountant (incl. RA titel), waardoor ik casussen vanuit meerdere invalshoeken kan bekijken. Naast RA ben ik ook een Register Valuator (RV) en kan ik jou ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van waarderingen. Ik haal m'n energie uit de samenwerking met klanten en collega's en vindt het erg leuk om op een innovatieve en vooruitstrevende manier te werken bijvoorbeeld door toepassing van een datagedreven (incl. gebruik AI) manier van werken.

Op dit moment ben ik manager due diligence (DD) in de landelijke DD praktijk binnen Alfa Consultants. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor alle DD opdrachten binnen Alfa op de gebieden:

- Financieel

- Fiscaal

- HR

- Juridisch

- ESG

De DD praktijk van Alfa Consultants is onderscheidend door onze datagedreven (incl. gebruik AI) manier van werken. Hierdoor zijn we in staat om een DD proces efficiënt en effectief uit te voeren. Het levert voor jou de volgende voordelen op:

- Sneller en diepgaander DD onderzoek

- Efficiënt

- Meer inzicht in de Target

- Bruikbaar tijdens en na de transactie

- Veilig

In mijn vrije tijd ben ik een familieman. Getrouwd, drie kinderen en woonachtig in de omgeving Dordrecht, waardoor ik het meest op onze vestiging in Dordrecht werkzaam ben. In mijn vrije tijd ben ik een sportliefhebber en zoek ik graag zonnige oorden op.

Als je wilt sparren over due diligence onderzoeken, aankoopbegeleiding of waarderingsvraagstukken, dan kun je me rechtstreeks bereiken via 088-2533276.


Recente artikelen van Ben

ESG: de drijvende kracht achter duurzame waardecreatie

ESG: de drijvende kracht achter duurzame waardecreatie

24 oktober 2023

Met het toenemend belang van de factoren duurzaamheid, maatschappij en goed bestuur, groeit ook hun invloed op de waarde van je onderneming.