Als jurist bij Alfa Consultants begeleid ik ondernemers bij de juridische aspecten die verbonden zijn aan de aan- of verkoop van hun bedrijf. Hierbij houd ik mij bezig met zowel het opstellen van overeenkomsten – van geheimhoudingsovereenkomsten tot aan aandelenkoopovereenkomsten – als de juridische advisering omtrent fusies & overnames. Verder verricht ik ook namens ondernemers juridische boekenonderzoeken gedurende een overnametraject.

Zowel van de afwisseling van fusie- en overnametrajecten als de begeleiding van die ene ondernemer gedurende het gehele traject krijg ik ontzettend veel energie. Daarnaast werken wij bij Alfa Consultants met specialisten van diverse disciplines onder één dak, waardoor bij elk fusie- en/of overnametraject zeer fijn wordt samengewerkt met een grandioos teamgevoel als resultaat.

Mijn studietijd heb ik – na een bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen – afgerond met een masterstudie Ondernemingsrecht. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig als reservist bij de Koninklijke Landmacht (Infanterie Bewaken en Beveiligen Korps Nationale Reserve). Je zou mij kunnen zien als “parttime militair” ;). Mocht je hier meer over willen weten? Stuur mij gerust een berichtje!

Echter neem vooral gerust contact met mij op – of met één van onze overnameadviseurs – indien je op zoek bent naar (juridische) begeleiding bij de aan- of verkoop van een bedrijf! Daarnaast helpen mijn collega’s je ook graag bij andere onderwerpen, zoals een waardebepaling, innovaties/subsidies en value based management.