Als adviseur op het gebied van fusies en overnames werk ik dagelijks aan vraagstukken omtrent aan- en verkooptrajecten en alles wat daarbij komt kijken. Vanuit de vestiging Aalsmeer werk ik voor ondernemers in diverse sectoren door heel Nederland. S

 

Samen met de rest van het deskundige team kunnen wij deze ondernemers begeleiden bij het gehele proces. Denk hierbij aan verschillende facetten zoals het verkoop klaar maken van de onderneming, waardebepalingen, het koppelen van vraag en aanbod, de onderhandeling maar bijvoorbeeld ook het juridische aspect van een aan- of verkooptraject. 

 

Tijdens een aan- of verkooptraject komt er veel op de ondernemer af en ook op emotioneel gebied kan het impact hebben. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat we op een gestructureerde wijze orde bewaren en de ondernemer op onderbouwde wijze adviseren bij belangrijke beslissingen. Mede vanwege mijn opleiding bedrijfskunde heb ik op veel facetten binnen een organisatie de nodige kennis en ervaring opgedaan om een ondernemer van A tot Z mee te nemen in een dusdanig traject.  

 

Energie krijg ik van het contact met passievolle ondernemers en het samen ervoor zorgen dat de ondernemer met een tevreden gevoel terug kan kijken op een succesvolle deal.