Myrthe de Kleine

Myrthe de Kleine

Juridisch Adviseur

Als jurist bij Alfa Consultants begeleid ik ondernemers juridisch bij de aan- of verkoop van hun bedrijf. Mijn werkzaamheden bestaan uit het opstellen van verschillende overeenkomsten zoals: intentieovereenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten en koopovereenkomsten. Tot slot bieden mijn collega’s en ik ook graag ondersteuning bij andere juridische documentatie in het kader van een overnametraject. Te denken valt aan een managementovereenkomst, aandeelhoudersovereenkomst of een leningsovereenkomst. Ik vind het leuk om een ondernemer bij deze werkzaamheden te begeleiden en om de ondernemer op deze manier te ontzorgen in dit traject.

Ik ben begonnen met studeren op het HBO. Nadat ik de opleiding HBO-recht met succes had afgerond, heb ik de stap gemaakt om naar de universiteit te gaan. Hier heb ik eerst de pre-master Nederlands recht gevolgd. Daarna ben ik begonnen met de Master Nederlands recht, met specialisatie Ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit in Groningen. In 2023 heb ik hier mijn diploma voor gehaald!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de voetbalvereniging te gaan, op pad te gaan met vrienden/familie en om te sporten.

Wil je ook (juridische) begeleiding bij de aan- of verkoop van een bedrijf? Neem dan gerust contact op met mij of één van onze overnameadviseurs! Daarnaast helpen mijn collega’s je ook graag bij andere onderwerpen, zoals een waardebepaling, innovaties/subsidies en value based management. 


Recente artikelen van Myrthe

Waarom is een geheimhoudingsovereenkomst bij fusies en overnames belangrijk?

Waarom is een geheimhoudingsovereenkomst bij fusies en overnames belangrijk?

17 juli 2023

In de zakelijke wereld is vertrouwelijkheid een waardevolle eigenschap. En al helemaal bij het aan- of verkopen van een onderneming of het aangaan van een samenwerking.