Cijfers die Spreken

Elk jaar presenteert Alfa de actuele ontwikkelingen in de melkveehouderij in dé speciale uitgave Cijfers die Spreken. De nieuwste editie verschijnt in april. Onderwerpen zoals: hoe goed was het jaar 2015 voor melkveehouders, een succesvolle fosfaataanpak en het effect van de afgeschafte melkquotering passeren de revue.

Er komt veel op melkveehouders af. Zij hebben te maken met liquiditeitstekorten en moeten serieus aan de slag met begrotingen en liquiditeitsprognoses. De mestwetgeving is gewijzigd en dit roept vragen op. Meer grip op liquiditeit helpt, maar er liggen ook kansen op het gebied van nieuwe samenwerkingsvormen. Vanuit het oogpunt van derogatie, mestwet- en fosfaatwetgeving wordt dat steeds aantrekkelijker.

Informatiebijeenkomsten?

Wij nodigen u graag uit voor een informatiebijeenkomst naar aanleiding van de uitgave Cijfers die Spreken. Klik hier voor een overzicht van alle bijeenkomsten die plaatsvinden.

Download Cijfers die Spreken 2016

U kunt Cijfers die Spreken 2016 hier downloaden. Ook kunt u hier een papieren variant aanvragen. Wij sturen u deze graag toe.

#cijfersdiespreken

Wij zijn erg benieuwd wat u vindt van de nieuwste uitgave van Cijfers die Spreken. U kunt uw mening met ons delen via Twitter. Gebruik daarbij de hashtag #cijfersdiespreken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Cijfers die Spreken, neem dan gerust contact op met uw contactpersoon binnen Alfa. Bent u nog geen klant bij Alfa, maar wilt u wel meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact op met een Alfa-vestiging bij u in de buurt. Wij helpen u graag verder!