Ik ben marktmanager Foods & Agri bij Alfa en verantwoordelijk voor de bedrijfskundige advisering aan agrarische ondernemers. Ik ondersteun, samen met mijn stafgroep, alle bedrijfskundige adviseurs om onze klanten van een goed advies te voorzien. Dit doe ik door de vertaalslag te maken vanuit de praktijk naar beleid en van daaruit onze producten en diensten verder te ontwikkelen.


Daarnaast ben ik programmaregisseur duurzaamheid binnen Alfa om zowel intern als extern duurzame ontwikkelingen verder door te voeren. Met de juiste  vertaalslag naar een goed verdienmodel op lange termijn voor ondernemers. 

Voor Alfa was ik werkzaam in de veevoederindustrie en de bancaire dienstverlening en dan specifiek in de agrarische sectoren. Sectoren die mij heel erg aanspreken, waar ik trots op ben en waar ik graag een steentje aan bijdraag op het gebied van innovatie en financiële slagkracht.

Ik woon in Brabant, ben getrouwd en heb drie dochters.  

 


Recente artikelen van Hans

Alfa publiceert tweede editie Cijfers die Spreken Melkveehouderij 2020

Alfa publiceert tweede editie Cijfers die Spreken Melkveehouderij 2020

29 juni 2020

In deze kwartaaluitgave van Cijfers die Spreken houdt Alfa de rollende jaarcijfers van melkveehouderijen bij, tot en met het eerste kwartaal van dit jaar.

Resultaten melkveehouderij tot en met kwartaal 1 van 2020

Resultaten melkveehouderij tot en met kwartaal 1 van 2020

29 juni 2020

Op basis van de rollende jaarcijfers tot en met kwartaal 1 van 2020 zijn de uitgaven op procesniveau met €15.000 gedaald.