Ik ben marktmanager Foods & Agri bij Alfa en verantwoordelijk voor de bedrijfskundige advisering aan agrarische ondernemers. Ik ondersteun, samen met mijn stafgroep, alle bedrijfskundige adviseurs om onze klanten van een goed advies te voorzien. Dit doe ik door de vertaalslag te maken vanuit de praktijk naar beleid en van daaruit onze producten en diensten verder te ontwikkelen.


Daarnaast ben ik programmaregisseur duurzaamheid binnen Alfa om zowel intern als extern duurzame ontwikkelingen verder door te voeren. Met de juiste  vertaalslag naar een goed verdienmodel op lange termijn voor ondernemers. 

Voor Alfa was ik werkzaam in de veevoederindustrie en de bancaire dienstverlening en dan specifiek in de agrarische sectoren. Sectoren die mij heel erg aanspreken, waar ik trots op ben en waar ik graag een steentje aan bijdraag op het gebied van innovatie en financiële slagkracht.

Ik woon in Brabant, ben getrouwd en heb drie dochters.  

 


Recente artikelen van Hans

Vergunningsplicht beweiding en bemesting onwerkbaar

Vergunningsplicht beweiding en bemesting onwerkbaar

24 juni 2019

Ook Alfa was verrast over de uitspraak van de Raad van State over het Programma Aanpak Stikstof (PAS). In het bijzonder over het besluit dat het weiden van vee en het bemesten van grond niet 'vergunningvrij' mocht worden gemaakt, omdat volgens de bestuursrechter niet vooraf uitgesloten is dat dit effect heeft op natuurgebieden in de omgeving.

Ondernemer, ben jij klaar voor de informatieplicht energiebesparing waar je voor 1 juli aan moet voldoen?

Ondernemer, ben jij klaar voor de informatieplicht energiebesparing waar je voor 1 juli aan moet voldoen?

4 juni 2019

Op 1 juli 2019 moeten alle bedrijven in Nederland voldoen aan de informatieplicht energiebesparing. Alfa Accountant en Adviseurs heeft speciaal voor mkb’ers een online magazine samengesteld. Hierin staat alle informatie om te voldoen aan de nieuwe verplichting. Daarnaast helpen de adviseurs van Alfa je graag met het voldoen aan de informatieplicht energiebesparing.