Ik ben marktmanager Foods & Agri bij Alfa en verantwoordelijk voor de bedrijfskundige advisering aan agrarische ondernemers. Ik ondersteun, samen met mijn stafgroep, alle bedrijfskundige adviseurs om onze klanten van een goed advies te voorzien. Dit doe ik door de vertaalslag te maken vanuit de praktijk naar beleid en van daaruit onze producten en diensten verder te ontwikkelen.


Daarnaast ben ik programmaregisseur duurzaamheid binnen Alfa om zowel intern als extern duurzame ontwikkelingen verder door te voeren. Met de juiste  vertaalslag naar een goed verdienmodel op lange termijn voor ondernemers. 

Voor Alfa was ik werkzaam in de veevoederindustrie en de bancaire dienstverlening en dan specifiek in de agrarische sectoren. Sectoren die mij heel erg aanspreken, waar ik trots op ben en waar ik graag een steentje aan bijdraag op het gebied van innovatie en financiële slagkracht.

Ik woon in Brabant, ben getrouwd en heb drie dochters. ‚Äč

 

 


Recente artikelen van Hans

Crisispakket land- en tuinbouw

Crisispakket land- en tuinbouw

27 maart 2020

Op 17 maart werd een pakket aangekondigd om bedrijven te ondersteunen in de coronacrisis. Voor de land- en tuinbouw wordt de Borgstellingsregeling Landbouw verruimd. Lees meer.

Wat betekent corona voor boerderij met nevenactiviteit?

Wat betekent corona voor boerderij met nevenactiviteit?

27 maart 2020

In de agrarische sector zien we de afgelopen jaren een toename van nevenactiviteiten, zoals boerderijwinkels en campings. Wat zijn de gevolgen van corona voor dit soort bedrijven?