Ik ben marktmanager Foods & Agri bij Alfa en verantwoordelijk voor de bedrijfskundige advisering aan agrarische ondernemers. Ik ondersteun, samen met mijn stafgroep, alle bedrijfskundige adviseurs om onze klanten van een goed advies te voorzien. Dit doe ik door de vertaalslag te maken vanuit de praktijk naar beleid en van daaruit onze producten en diensten verder te ontwikkelen.


Daarnaast ben ik programmaregisseur duurzaamheid binnen Alfa om zowel intern als extern duurzame ontwikkelingen verder door te voeren. Met de juiste  vertaalslag naar een goed verdienmodel op lange termijn voor ondernemers. 

Voor Alfa was ik werkzaam in de veevoederindustrie en de bancaire dienstverlening en dan specifiek in de agrarische sectoren. Sectoren die mij heel erg aanspreken, waar ik trots op ben en waar ik graag een steentje aan bijdraag op het gebied van innovatie en financiële slagkracht.

Ik woon in Brabant, ben getrouwd en heb drie dochters. ‚Äč

 

 


Recente artikelen van Hans

Cijfers die Spreken Melkveehouderij in nieuwe stijl

Cijfers die Spreken Melkveehouderij in nieuwe stijl

14 januari 2020

Vanaf dit jaar wordt het magazine Cijfers die Spreken Melkveehouderij vernieuwd. Elk kwartaal zal er een digitale update met de laatste cijfers en ontwikkelingen komen. Lees meer.

Actualiteiten stikstofdossier

Actualiteiten stikstofdossier

7 januari 2020

Ontwikkelingen in het stikstofdossier volgen elkaar snel op en wij vinden het als Alfa belangrijk om alle landbouwers hiervan op de hoogte te houden. Lees hier de laatste actualiteiten