Ik ben marktmanager Foods & Agri bij Alfa en verantwoordelijk voor de bedrijfskundige advisering aan agrarische ondernemers. Ik ondersteun, samen met mijn stafgroep, alle bedrijfskundige adviseurs om onze klanten van een goed advies te voorzien. Dit doe ik door de vertaalslag te maken vanuit de praktijk naar beleid en van daaruit onze producten en diensten verder te ontwikkelen.


Daarnaast ben ik programmaregisseur duurzaamheid binnen Alfa om zowel intern als extern duurzame ontwikkelingen verder door te voeren. Met de juiste  vertaalslag naar een goed verdienmodel op lange termijn voor ondernemers. 

Voor Alfa was ik werkzaam in de veevoederindustrie en de bancaire dienstverlening en dan specifiek in de agrarische sectoren. Sectoren die mij heel erg aanspreken, waar ik trots op ben en waar ik graag een steentje aan bijdraag op het gebied van innovatie en financiële slagkracht.

Ik woon in Brabant, ben getrouwd en heb drie dochters.  

 


Recente artikelen van Hans

PAS-melding omzetten naar een vergunning

PAS-melding omzetten naar een vergunning

20 november 2020

Heb je tijdens het Programma Aanpak Stikstof (PAS) een PAS-melding gedaan en geregistreerd? Je moet dan waarschijnlijk gegevens naar de overheid doorsturen voor een omzetting.

Interesse in subsidie voor agrarisch bedrijfsadvies?

Interesse in subsidie voor agrarisch bedrijfsadvies?

17 november 2020

Vanaf 30 november kun je bij RVO een voucher aanvragen ter waarde van 1.500 euro. Deze kun je gericht inzetten voor advisering over kringlooplandbouw en duurzaam ondernemerschap.